LG Zero

LG Zero
LG Zero H650 er en stilfuld smartphone med en 5.0 tommers skærm med HD 1280 x 720 opløsning med 257 pixels per inch, der blot vejer 150 gram. Med PS Gorilla Glass 3 er du sikret mod ridser 5 gange bedre end med forgængeren. Telefonen kommer med Lollipop Android 5.1.1 og med en Qualcomm, hexa core 1.8 ghz processor og 1.5 gb ram, er det fuld fart over feltet. Det udskiftelige 2050 mAh batteri giver mulighed for at have flere batterier med på farten og derved undgå at løbe tør for strøm. Har et 13 megapixel kamera samt et 8 megapixel frontkamera og understøtter både Bluetooth, Wifi, NFC og Hotspots. Mulighed for at øge mængden af lagerplads fra de eksisterende 16gb med yderligere 32 gb. Kommer i farvene Guld og Sølv Det er en god ide at få erhvervet sig et cover eller et case til din LG Zero H650 som beskytter telefonen og som sikrer at du kan bruge den uden at skulle bekymre dig om utilsigtede uheld. Det er så evigt beklageligt at tabe sin nye smartphone på gulvet og opdage at skærmen er gået itu. Trods LG Zero H650 har ridsefrit Gorilla glas, anbefaler vi stadig skærmbeskyttelsesfilm – hellere være på den sikre side! Hos Lux-case.dk har vi mange forskellige typer covers og cases til din telefon, der sikrer din telefon mod utilsigtede skader såsom stød og ridser. Du kan uden tvivl finde dit næste cover her, da vi har Danmarks største udvalg af covers og cases i mange forskellige farver, motiver og materialer, så det handler blot om at finde ud af hvilken beskyttelsesform der passer til dig! Vi har covers og cases i kunstlæder, ægte læder, TPU, hårdt plastik samt hybrid covers. Mangler du andet tilbehør til din LG Zero H650 såsom kabler, tasker, holdere eller SD-kort eller noget helt femte, så har vi det hos Lux-case.dk!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Beskyt din LG Zero H650 med et cover og undgå utilsigtede skader!
Er du nervøs for at tabe din telefon eller at den bliver ridset? Anskaf dig et stilfuldt cover der beskytter din smartphone! Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers, så der burde være noget for enhver smag. Vi har alle typer covers – TPU, ægte læder, kunstlæder, hårdt plastik og hybrid-covers. Alle modeller har vi selvfølgelig i flere farver og med flere motiver. En anden mulighed er skærmbeskyttelse, som beskytter din skærm. Mange vælger denne mulighed, hvis de ikke bryder sig om covers og gerne vil anvende telefonen som tiltænkt, men ligeledes beskytte den. Uanset hvilken løsning du vælger, så kan du være sikker på at du kan finde den her hos Lux-case.dk.

Kabler og holdere til LG Zero H650
Mangler du et kabel til din LG Zero H650 eller har du mistet det originale? Vi har alt fra USB kabler til ladekabler til adaptere. Er du på udkig efter en holder til din LG Zero H650, har vi et stort udvalg til både bilen, cyklen og hjemmet – vælg mellem sugekopsholdere, monteringsbeslag til bilens ventilationsystem eller klik-system. Husk at vi hos Lux-case.dk har gratis fragt direkte til din hoveddør, nemt og bekvemt.

MicroSD-kort og høretelefoner til LG Zero H650
Elsker du at høre musik på din LG Zero H650, så kræver det selvfølgeligt et ny MicroSD-kort (max 32 gb), så du kan få overført din musiksamling til telefonen. Vi har et stort udvalg og med forskellige hastigheder. Høretelefonerne der medfølger er beklageligvis ikke altid pasformet. Derfor har vi hos Lux-case.dk et stort udvalg af høretelefoner til din smartphone – både in-ear og on-ear og i mange forskellige farver og fra flere producenter.