LG X Screen

LG X Screen
LG X Screen

LG X Screen kom på markedet i februar 2016 og vejer blot 120g og er 7.1mm tynd! Den har en 4.93 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 pixels og hele 298 pixels per inch! Den perfekte skærm til at se film på og til andet længerevarende brug. Med et Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 chipset, 2 GB ram og en Quadcore 1.2 GHz Cortex-A53 processor kører alt flydende og applikationer åbnes og lukkes øjeblikkeligt. Som standard har LG X Screen et internt lager på 16 GB som dog kan udvides med op til 256 GB mere ved anvende et microSD kort i den dedikerede slidse. Dets primære kamera er på 13 megapixels og tager flotte og imponerende billeder, mens dets sekundære kamera på 8 megapixels er fremragende til at foretage videoopkald med eller til at tage selfies med. LG X Screen kører Android 6.0 (Marshmallow) og har indbygget NFC, accelerometer og nærhedssensor. Batteriet i smartphonen er et Li-Po 2300 mAh batteri som sørger for at du har strøm nok til at du ikke behøver at bekymre dig om strømproblemer. Smartphonen fås i sort, hvid og i rødguld.

Leder du efter tilbehør til LG X screen? Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af etuier, covers, skærmbeskyttere, høretelefoner, kabler, mini-højtalere, powerbanks, holdere og meget andet til din smartphone! Gå på opdagelse i dag og find det du mangler!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Massevis af covers og etuier til LG X Screen

Det kan altid betale sig at investere i et beskyttende cover eller etui til din smartphone. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Betragt det derfor som en investering når du køber et cover eller et etui, for det kan meget vel være med til at forlænge levetiden på din smartphone betydeligt. Hos Lux-case kan du finde massevis af etuier med mange flotte motiver eller farver, så der er helt sikket en til dig! Vælg et etui med en kortholder, så du kan tage alt med dig på farten og som du kan folde ud og bruge til at holde din smartphone når du ser film. Er du ikke så meget for at pakke din smartphone ind i et cover, så har vi naturligvis også et kæmpe udvalg af covers som er perfekte til at beskytte din smartphone uden at fjerne fokus fra dets flotte design.

Beskyt skærmen på din LG X Screen med en skærmbeskytter

Hos Lux-case har vi et stort udvalg af skærmbeskyttere til din smartphone og uanset om du er til skærmbeskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelsesglas, så kan du naturligvis finde det her hos os! Du kan tilmed finde pakkeløsninger med 3 eller 5 styk, så du altid har et ekstra ved hånden. Vi anbefaler altid at der investeres i en skærmbeskytter så du kan skåne skærmen på din smartphone for ridser og skrammer. Det kan meget hurtigt blive et irritationsmoment, hver gang du tager din smartphone i brug.

Powerbanks til LG X Screen

Mangler du en powerbank til din smartphone? Det kan kun anbefales at investere i en powerbank, så du altid har strøm lige ved hånden uanset om du spiller Pokemon Go eller lytter til musik på vej hjem fra arbejde eller skole. Hos Lux-case kan du finde mange forskelliger typer powerbanks med forskellig kapacitet, design og funktioner. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – det er uden tvivl en funktion som dine venner vil sætte pris på når de selv er ved at løbe tør for strøm. Er du typen der er meget ude i naturen hvor der er langt til den næste stikkontakt, så har vi den perfekte powerbank til dig som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler. Monter blot powerbanken på din rygsæk når du er ude og vandre og den bliver automatisk opladet.