LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane er et stilfuldt smartwatch fra LG der udkom i oktober 2015 og som giver dig mulighed for at slippe taget om din telefon lidt. Du får nemlig feeds fra Facebook, Pinterest, Instagram, din mail osv. direkte ind på skærmen via bluetooth. Med en 1.3” P-OLED skærm med en opløsning på 320x320 og hele 245 pixels per inch er det nemt at holde øje med både tiden og de notifikationer der af og til tikker ind. Uret vejer blot 65.5 gram og er vandtæt (IP67 certificeret) op til 1 meters dybde og i 30 minutter. Det er en del af Android Wear, så der er selvfølgelig også en masse apps til uret i enhver afskygning! LG Watch Urbane har et 410 mAh batteri, der sikrer dig at det i hvert fald holder hele dagen ud – og lidt til. Med en 1.2 ghz quadcore og 512 megabyte ram, er der heller ikke sparet på ydelsen i uret!

På Lux-case.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til dit LG Watch Urbane – vi har blandt andet både remme, opladere og beskyttelse til dit ur! Husk at vi altid har gratis levering og at vi fremsender din bestilling samme dag, hvis afgiver den inden kl 17!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Hos Lux-case.dk er vi hoppet med på bølgen og forhandler nu også et stort udvalg af tilbehør til smartwatches! Leder du efter ekstra beskyttelse til skærmen på din ur, så er du kommet til rette sted. Vi har et bredt udvalg af skærmbeskyttelse til LG Watch Urbane, så du kan bære det mere sikkert uden at skulle bekymre dig om ridser og skrammer! Det kan altid betale sig at være på forkant og at beskytte uret, inden uheldet er ude! Det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle reparere uret eller i værste fald at skulle erstatte det med et nyt. Vi har også et udvalg af forskellige remme til dit ur, så du kan personliggøre det i samspil med selve urets udseende. Find den rem der passer til din stil og til dit ur og vis det frem til verden og skil dig ud fra mængden! Mangler du en ny oplader eller et andet kabel til dit ur, så har vi selvfølgelig også det lige her!

Vi har også, som altid, Danmarks største udvalg af covers til din smartphone og uanset hvilket motiv, farve eller materiale du er på udkig efter, så kan du være sikker på at du også kan finde det her! Skulle vi mod forventning ikke have produktet hjemme, så skriv til os og så ser vi om vi ikke kan få det med i vores allerede kæmpe sortiment! Leder du efter en højtaler, høretelefoner, powerbanks, kabler, holdere, beskyttelsesfilm eller noget helt andet, så har vi det helt sikkert også her hos Lux-case.dk! Husk at vi altid betaler for fragten og at vi sender din bestilling samme hverdag, så længe du bestiller inden kl 17!