LG V10

LG V10
LG V10
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Beskyt din LG V10 med et cover og undgå utilsigtede skader såsom ridser og stød!
Er du nervøs for at tabe din telefon eller at den bliver ridset? Anskaf dig et stilfuldt cover der beskytter din smartphone! Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers, så der burde være noget for enhver smag. Vi har alle typer af covers – TPU, ægte læder, kunstlæder, hårdt plastik og hybrid-covers. Alle modeller har vi selvfølgelig i flere farver og med flere motiver, så der er noget for enhver. En anden mulighed for at beskytte din LG V10 er at købe skærmbeskyttelse, som udelukkende din skærm. Mange vælger denne mulighed, hvis de ikke bryder sig om covers eller etuier og gerne vil anvende telefonen som tiltænkt, men ligeledes beskytte den. Uanset hvilken løsning du vælger, så kan du være sikker på at du kan finde den her hos Lux-case.dk!

Kabler og holdere til LG V10
Mangler du et kabel til din telefon eller har du mistet det originale? Vi har alt fra USB kabler til ladekabler til adaptere til din LG V10. Er du på udkig efter en holder til, har vi et stort udvalg til både bilen, cyklen og hjemmet – vælg mellem bl.a sugekopsholdere, monteringsbeslag til bilens ventilationsystem og klik-system. Husk at vi hos Lux-case.dk har gratis fragt direkte til din hoveddør, nemt og bekvemt.

MicroSD-kort og høretelefoner til LG V10
Elsker du at høre musik eller se film på din LG V10, så kræver det selvfølgeligt et ny MicroSD-kort, så du kan få overført din musik- og filmsamling til telefonen. Vi har et stort udvalg og med forskellige hastigheder. De høretelefoner der medfølger smartphones er beklageligvis ikke altid pasformet eller af højeste kvalitet. Derfor har vi hos Lux-case.dk et stort udvalg af høretelefoner til din smartphone – både in-ear og on-ear og i mange forskellige farver og fra flere producenter, så du kan være sikker på at finde noget der lige passer til dig og dit behov.