LG Spirit

LG Spirit

LG Spirit er en flot smartphone med en attraktiv og skarp 4,7’’ skærm. Den er ikke lige så dyr og kraftfuld som LG G4, men LG har taget alt det gode fra LG G4 og proppet dem ned i en mindre og mere overkommelig smartphone. Bl.a. er LG Spirit udstyret med et langtidsholdbart batteri, der tillader dig at gå igennem dagen med en energigivende intensitet og en bedre processor der tillader at du kan bruge flere features og apps på samme tid, uden at blive langsommere.

Da din smartphone er dit dyrebareste eje, så fortjener den intet mindre end den bedste beskyttelse den kan få, og hos Lux-Case.dk står vi klar med Danmark’s største udvalg af covers, etuier tilbehør og meget andet. Vi ved hvor irriterende fedtede fingre og en ridset skærm kan være, og derfor tilbyder vi også beskyttelsesfilm til din LG Spirit. Med det er din smartphone dækket helt ind fra top til tå.

Vi har løbende tilbud på mobilcovers, etuier og meget andet godt til din smartphone, så kig endeligt forbi Lux-Case.dk og gør et kup. Vi har altid lave priser på vores produkter, hurtig levering og GRATIS FRAGT.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG Spirit

Spirit har et unikt og lidt utraditionelt design, idet at telefonen har en krumning og er derfor lidt buet. Dette design skulle gøre at telefonen ligger bedere i hånden.
Med kameraet kan du tage billeder med “Gesture Shot” - Gesture Shot er en funktion der gør det muligt at tage et billede, hvis man holder håndfladen mod kameraet og derefter knytter hånden, så starter nedtællingen og billedet bliver taget. Dine fotos bliver knivskarpe med det indbyggede 8MP bagkamera.

LG Spirit Specifikationer

Spirit har en 4.7 tommers HD skærm (1280x720).
Der ligger en kraftig firkernet 1.2GHz processor, 1Gb Ram og med indbygget 8Gb hukommelse. Hvis dette ikke er nok kan man altid udvide hukommelsen med et mircoSD-kort (32GB).
Det primære kamera er på 8 megapixel og frontkameraet er på 1 megapixel, og har iøvrigt fotolampe.
LG Spirit størrelse er: 133.3 x 66.1 x 9.9mm.
Spirit fra LG kommer med Android 5.5 Lollipop styresystem.
Derudover har du også Bluetooth og GPS.