LG Q6

LG Q6
LG Q6

Den sydkoreanske producent lancerede i 2017 den nye Q-serie, som kombinerer de mest essentielle funktioner fra LG’s topmodeller med et elegant design - alt sammen til priser, der er til at betale. LG Q6 blev lanceret i Juni 2017. Den er lille og kompakt med en vægt på blot 149 gram. Kroppen er skabt i plastik, den har aluminiums ramme og glasset er udført robust Gorilla Glass 5.

Skærmen er IPS LCD touchskærm med 16 millioner farver. Den er 5.5 tommer stor og har en 78% skærm til krop ratio. Billedopløsningen er 1080 x 2160 MP. Platformen er Android 7.1.1 (Nougat). Chipset er Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435, CPU er Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 og den har en Adreno 505 GPU. Hukommelsen er 32 GB I standard og der er mulighed for udvidelse med microSD op til 256 GB. Hvis man kigger på kamera siden, så er den monteret med 2 kamera. Front kameraet er 13 MP og har auto-fokus og LED flash. Det sekundære kamera er 5 MP . Den kan også op tage med video i en opløsning på [email protected] og der er egenskaber som Geo-tagging, touch-fokus, ansigt genkendelse og panorama. Lyden har vibration, MP3 og WAW ringetoner. Den har højtaler og der er også et 3.5 mm jack stik. På navigationssiden er der til forbindelsen Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot og den kan finde vej med GPS og GLONASS. Desuden har den Stereo FM radio og microUSB porte 2.0 og med adgang til USB On-The-Go.

Endeligt kan det nævnes at batteriet er ret kraftigt. Det er er fastgjort Li-PO 3000 mAh batteri som kan holde i godt 8.5 time i diverse test. Opladningstiden er ikke den bedste men den kan oplade fra tom til fuldt på omkring 140 minutter, hvilket må siges af være i acceptabel.

Her hos Lux-case kan du finde alt, hvad du måtte mangle af tilbehør til LG Q6.

Vi har et af Danmarks største udvalg af tilbehør til LG Q6, så det burde være muligt, at finde noget som falder i din smag. Vi har f.eks covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere og Powerbanks. Hvad venter du på?.

Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om, at du går på opdagelse i vores store udvalg og får dit tilbehør bestilt til din LG Q6 i dag.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til LG Q6

Her hos lux-case har vi masser af covers til din LG Q6 Vi har covers i materialer som silikone, kunstlæder og gummi. Vi har covers der dækker bagsiden. Vi har covers som forstærker siderne og covers som yder ekstra beskyttelse til telefonens linser. Nogle covers har et flot mønster printed på og andre har motiver såsom dæk. Vi har også cover til din LG Q6 som har kickstand og dermed kan bruges håndfrit.

Dyk ned i vores store udvalg og find frem til lige netop det cover, som du har brug for. Find dit nye cover til LG Q6 i dag og slip for at bekymre dig om uheld og skader. Det kan altid betale sig, at beskytte din telefon imod uheld.

Smarte etuier til LG Q6

Det kan let koste 1000 kroner at få reparere sin skærm, hvis uheldet er ude. Det kan altid betale sig at købe et etui til din LG Q6 og beskyt din telefon. Her hos Lux-case har vi mange flotte og beskyttende etuier til din telefon. Vi har etuier fremstillet i ægte læder, kunstlæder, silikone eller plastik. Vi har også hybrid etuier. Vores etui har ofte smukke tryk eller mønster printed i etuiet og de fås i mange flotte farver.

Vores etuier er multifunktionelle og kan, udover at beskytte din telefon, også bruges som pung eller kan sammenfoldes til håndfri stand hermed bruges til at se film eller tv på. Beskyt din telefon og køb et etui her hos Lux-case inden uheldet er ude.

Bilholdere til LG Q6

Sikkerheden kommer altid som første prioritet, når man er ude og kører bil. Vi har her hos Lux-case mange bilholdere til din LG Q6. Vi har bilholdere af forskellige typer og materialer. Vi har bilholdere med vacuum sugekop, med drejeligt kuglehoved, med stand og bilholdere der kan drejes 360 grader, for at nævne nogle stykker. Tag ikke nogen risiko og køb en bilholder til den LG Q6 i dag. Find lige netop den bilholder, der passer til dig, så du kan nyde din telefonens funktioner, når du er ude at køre bil.