LG Optimus L1 II

LG Optimus L1 II

LG Optimus L1 II er en budget smartphone der udkom i 2013. Det er en af de billigste smartphones på markedet, men stadig en fin lille tefefon til prisen. Du kan efterhånden få smartphones i alle prisklasser, og det godt for os forbrugere at der er stor konkurrence på markedet – det betyder nemlig større udvalg og bedre priser. Når vi nu snakker om stort udvalg og gode priser, så er det nøjagtig det samme vi har her på Lux-Case.dk Vi har alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til LG Optimus L1 II. Alt sammen selvfølgelig en rigtig god pris og i høj kvalitet.

 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

LG Optimus L1 II Cover, Etui og Tilbehør

LG Optimus L1 II er en budget smartphone der udkom tidligt i 2013 og er nu også kommet til Danmark. Det er måske den billigste smartphone du kan købe fra ny i Danmark, så man kan ikke forvente sig de vilde specifikationer: 1 GHz processor, 512 MB RAM og 4 GB indbygget plads er hvad Optimus L1 II kan prale af. Skærmen er på beskedne 3 tommer og 240 x 320 pixels, så det er heller ikke det skarpeste billede. Anmeldere er dog enige om at det stadig er en rigtig fin telefon – når man tager prisen i betragtning. Og med en pris helt ned til 700 kroner for en fuldt funktionel smartphone, så kan man heller ikke tillade sig at klage. Her på Lux-Case.dk har vi alt du skal bruge i cover, etui og tilbehør til LG Optimus L1 II.

LG Optimus L1 II Tilbehør

Her på siden har vi et af Skandinaviens største udvalg i tilbehør til smartphones – og vi har også masser LG Optimus L1 II tilbehør. Touch-penne, touch-vanter, smartphone skruetrækkere, beskyttelsesfilm – vi har alt hvad du skal bruge til din smartphone. Vi har også super kundeservice, har du spørgsmål eller problemer, så tøv ikke med at kontakte os. vi finder helt sikkert en løsning der passer dig!

LG Optimus L1 II Cover

Her hos Lux-Case.dk har vi et af Skandinaviens største udvalg i covers – vi er nemlig helt vilde med gode kvalitets covers. Vi har både Hard og Softshell covers til rigtig mange smartphone modeller, og vi har helt sikkert også et super cover til LG Optimus L1 II. Optimus L1 II er ikke den smukkeste telefon, så et farverigt cover vil helt sikkert gøre underværker. Og når telefonen er så billig, så er der helt sikkert råd til et cover eller to.

LG Optimus L1 II Etui

Lux-Case.dk er propfyldt med lækre produkter, og noget af det lækreste vi har at byde på er vores etuier. Er det et LG Optimus L1 II etui du er på udkig efter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange af vores covers har smarte ekstra funktioner som magnetluk, flipstativ og kreditkortholder. Etuier er super smarte at se på, men de giver også ekstra beskyttelse og kan ende med at spare dig for en flækket skærm – eller måske endda en smartphone der er helt ødelagt. Hvis du ikke allerede er solgt, kan vi jo også lige nævne at der er gratis fragt på alle produkter. Giv vores etuier et kig, du finder helt sikkert også et etui til din LG Optimus L1 II.