LG K8

LG K8
LG K8 kom på markedet i april i 2016 og var i høj grad en smartphone som mange så frem til. Den vejer blot 157 gram og er 8.7mm tynd! Som standard er der 8 eller 16 GB lagerplads (alt afhængig af model), men dette kan dog yderligere blive udvidet med op til 32 GB ekstra ved hjælp af et microSD kort. LG K8 har en IPS LCD 5 tommers skærm med 720x1280 pixels og 294 pixels per inch. Med et primært kamera på 8 megapixel tager LG K8 gode billeder når du er på farten og dets sekundære kamera på 5 megapixel er fremragende til at tage selfies eller til at foretage videoopkald med. LG K8 har 1.5 GB ram, et Mediatek MT6735 chipset og en quadcore 1.3 GHz Cortex-A53 processor. Alt kører derfor også flydende og uproblematisk og du behøver aldrig at skulle vente på at en applikation starter op. Det er et særsyn at se udskiftelige batterier i smartphones nu om dage, men LG K8 er en af de smartphones der har det! Dets 2125 mAh batteri er udskifteligt og gør det nemt for dig altid at have et ekstra batteri ved hånden.

Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte stå og mangle til din LG K8! Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier til smartphones, men du kan selvfølgelig også finde alt andet tilbehør. Vi har blandt andet højtalere, høretelefoner, kabler, opladere, biltilbehør og meget andet! Gå på opdagelse i vores sortiment og find det du mangler!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til LG K8

Mangler du et cover til din smartphone? Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af covers og etuier til din smartphone! Vi anbefaler altid at man anskaffer sig en eller anden form for beskyttelse til din smartphone og selvom skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas selvsagt giver en form for usynlig beskyttelse, så beskytter de kun skærmen på din smartphone. Skulle din smartphone ryge på gulvet og lande uheldigt, så kan det hurtigt blive et dyrt uheld. Betragt derfor et cover eller et etui som en investering der sikrer dig at din smartphone får en lang levetid. I vores udvalg kan du naturligvis vælge imellem mange farver, materialer og motiver. Foruden den beskyttelse et cover eller et etui giver din smartphone, så er det også en oplagt mulighed for at personliggøre din smartphone og for at skille dig lidt ud blandt mængden.

Powerbanks til LG K8

Hos Lux-case anbefaler vi altid man anskaffer sig en powerbank for der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm når man er på farten og det sker som regel altid på det mest uhensigtmæssige tidspunkt. Med en powerbank har du altid strøm lige ved hånden og du behøver ikke at spekulere over hvor meget du anvender din smartphone eller hvad du anvender den til. Tager du mange billeder eller lytter du meget til musik, så er det oplagt at anskaffe sig en powerbank. Er du meget ude i naturen eller rejser du meget, så er det selvfølgelig også en god ide at erhverve sig en powerbank så man ikke er afhængig af altid at skulle være tæt på en stikkontakt.

Kabler til LG K8

Leder du efter et kabel til din LG K8? Hos Lux-case har vi et væld af kabler til smartphones og vi har derfor selvfølgelig også en masse til netop din smartphone! Er du træt af at dine ledninger går i stykker? I så fald, så kan du finde kabler her hos os med vævet ledning som er yderst holdbar og som ikke går til lige foreløbigt. Det er altid en god ide at have et ekstra kabel liggende, for det er først når dit nuværende kabel er gået i stykker eller er blevet væk at du står og mangler et nyt. Undgå at stå i en situation hvor du ikke kan få overført de billeder du har behov for eller hvor du ikke kan få opladet din smartphone.