LG K8 2017

LG K8 2017
LG K8 2017

LG K8 2017 blev lanceret I april 2017 fra LG der i samme periode også lancerede modellerne K4 2017 og K10 2017. Hvis man sammenligner med de 2 andre kan man sige at K8 2017 ligger mellem de 2 i salgsprisen.

LG K8 2017 kommer med en 5.0 tommer multitouch skærm i Gorilla 3 glas. Opløsningen er 720 x 1280 pixel og har 16 millioner farver. Platformen er Android Nougat 7.0 og den opererer med en Quad-core 1.4 Ghz CPU og Snapdragon 425 chipset.

Kameraet har blandt andet geotagging, touch focus, ansigtgenkendelse samt har et 13 megapixel bagkamera og 5 megapixel front kamera, der optager i 1080p.

Man kan sige et K8 er en K10 light version eller populær sagt dens lillebror. Her er lidt mindre teknologisk isenkram, men som alle LG produkter har det et godt kamera, et flyttebar batteri og pakket ind i et smart og lækkert design.

Prisen ligger omkring 1200 kr og man må her sige man for rigtig meget telefon til denne pris. Kameraet stråler sammenlignet med andre telefoner som f.eks Huawei Y6 og Asus Zenfone der også ligger I det prisleje.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til LG K8 2017. Vi har et af Danmarks største udvalg af LG K8 2017, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har fx covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere, powerbanks og alt andet som du være på udkig efter. Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret bestilt.

Mangler du et cover til din LG K8 2017? Slip for bekymringerne og beskyt din telefon i dag. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af cover til LG K8 2016 og vi har helt sikkert også noget for dig. Vi har blandt andet hybridcover der er fremstillet af plastik og silikone. Vi har cover med flotte mønster som f.eks dæk-motiv og vi har cover med roterende kickstand så de kan bruges til håndfri brug, når du streamer film eller ser sport på din telefon.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til LG K8 017

Det kan altid betale sig, at beskytte din telefon med at købe et cover. Din telefon kan let smutte ud af hænderne på dig og blive beskadiget. Et cover yder god beskyttelse til din telefon og prisen på et cover er lav, at det kan altid betale sig at beskytte din telefon med at cover.

Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af cover til LG K8 2017. Vi har cover i materialer som silikone, akryl, plastik og kunstlæder. Vi har cover med smukke motiver og tryk. Vi har også multifunktionelle cover med f.eks roterende kickstand, der gør at det er muligt at se film uden at skulle holde telefonen i hånden. Se vores kæmpe udvalg af cover til din LG K8 2017 og bestil i dag så du hurtigt kan modtage dit nye smarte og beskyttende cover.

Beskyttende etuier til LG K8 2017

Hvorfor ikke investere i et smart etui til din LG K8 2017, der samtidig yder fuldt beskyttelse til din telefon? Her hos Lux-case har vi et kæmpe sortiment af etuier til din telefon. Vi har faktisk et af danmarks største udvalg, så der skulle være noget for enhver smag. Vi har etuier fremstillet i materialer som f.eks kunstlæder, ægte læder, plastik og silikone.Vores etuier er langtidsholbare og praktske. Vi har f.eks læder etuier der kan sammenfoldes til håndfri brug. Herved slipper du for at sidde og holde den i hånden hvis du f.eks se film eller streamer sport på din telefon. Vores etuier har også ofte integreret lommer til kreditkort og har magnetisk låse funktion, der holder den lukket. Bestil i dag og modtag dit nye etui hurtigt muligt. Slip for bekymringerne og køb et etui.

Armbånd til LG K8 2017

Dyrker du meget sport og ønsker du at bruge din smartphone når du f.eks er motionscenter eller ude på en cykeltur ?

Nu er det ingen problem at medbringe din LG K8 2017, når du dyrker motion. Vores armbånd er vandtætte og skærmen kan tydeligt betjenes igennem plastik coveret. Din smartphone vil sidde godt fastspænt og du kan roligt koncentrerer dig om din træning. Vi har også sportsarmbånd med ekstra lommer med plads til mønter og lommer. Slip for bekymringerne og køb dit sportsarmbånd i dag.