LG K7

LG K7
LG K7
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Leder du efter tilbehør til din LG K7? Så er du kommet til det rette sted! Ikke blot har vi Danmarks største udvalg af covers og etuier i mange forskellige farver, motiver og materialer. Vi afsender også din ordre samme dag hvis du bestiller inden kl 17 og der er altid gratis levering! Uanset om du er på udkig efter en taske, et cover, et etui eller en anden smart måde at beskytte din telefon på, så vil du kunne finde det her. Vi har også et stort udvalg af beskyttelsesfilm der påklistres din skærm og som beskytter den mod ridser.

På farten med din LG K7?
Vi har et stort udvalg af holdere til din telefon – i mange farver og med mange monteringsmuligheder. Du kan blandt andet finde holdere til bilen der kan monteres på ventilationsanlægget, på forruden, på instrumentbrættet eller sågar i CD-drevet. Det er altid en god ide at bruge en holder under kørslen, da det sikrer at du fortsat holder fokus på trafikken og ikke er ved at fumle med telefonen. Vi har også et stort udvalg af opladere til bilen, så du er sikker på at du aldrig løber tør for strøm.

Kabler i alle afskygninger!
Hvad enten du leder efter et nyt USBkabel, en adapter eller en ny oplader – så har vi det! Du kan blandt andet vælge imellem et kabel der sikrer hurtig opladning eller et kabel der gør det muligt at oplade 2 enheder på samme tid. Ret smart ik?