LG K4

LG K4
LG K4 kom på markedet i februar i 2016 og vejer blot 120g og er imponerende 8.9 mm tynd! Den har 8 GB intern lagerplads som dog kan udvides helt op til 32 GB ved hjælp af den dedikerede microSD slidse. Alt afhængig af modellen, så har LG K4 enten et snapdragon eller et mediatek chipset og da det er en forholdsvis økonomisk smartphone så har alle modeller også kun 1 GB ram. Med dets quadcore processor er den dog på ingen måder langsom! LG K4 har en IPS LCD 4.5 tommers skærm med en opløsning på 480x854 og hele 218 pixels per inch. Det primære kamera i LG K4 er på 5 megapixel og dets ydelse er også derefter. Det tager dog fine billeder og det sekundære kamera på 2 megapixel fungerer fint til at tage selfies med af og til eller til at foretage videoopkald med. Som sin storebror LG K8, så har denne model også et udskifteligt batteri som dog er på 1940 mAh. Telefonen fås i hvid og i blå.

Hos Lux-case kan du finde alt det du måtte lede efter til din smartphone. Vi har et kæmpe udvalg af covers og etuier som giver dig mulighed for at vælge imellem et væld af farver, motiver og materialer. Vi har selvfølgelig også alt andet til din smartphone såsom opladere, høretelefoner, kabler, holdere, biltilbehør, powerbanks og meget meget andet!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til LG K4

Mangler du et cover eller et etui til din smartphone? Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg af etuier og covers, så du er havnet det helt rette sted! Vi anbefaler altid at man anskaffer sig et cover eller et etui for at sikre at ens smartphone får en så lang levetid som muligt. Skulle din smartphone ryge på gulvet ved et uheld og lande forkert, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse enten at skulle erstatte den med en ny eller at skulle betale for at få den repareret. Et cover eller et etui er derfor en god investering og du kan naturligvis altid vælge imellem mange forskellige farver, motiver og materialer. Vælger du fx et TPU cover, så får du et cover som beskytter din smartphone mod både ridser, skrammer og mod stød og slag. TPU er et mellemhårdt materiale som har elastiske egenskaber der fungerer stødabsoberende. Vælger du derimod et cover i kunstlæder, så får du et stilfuldt cover der ligger utrolig godt i hånden og som beskytter mod ridser og skrammer. Der er mange muligheder, så gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment!

Powerbanks til LG K4

Der er ikke meget værre end når man løber tør for strøm på farten og ikke har mulighed for at få opladet sin smartphone. Med en powerbank slipper du for at skulle spekulere over strømniveauet på dit batteri og kan istedet koncentrere dig om at lytte til musik, tage billeder eller spille spil lige så tosset som du vil. Er du meget på farten eller ude og rejse tit, så er det naturligvis også en god ide at erhverve sig en powerbank så du ikke er afhængig af altid at skulle være i nærheden af en stikkontakt. Vi har fx powerbanks som også kan blive opladet ved hjælp af solceller og som dermed giver dig en endnu større frihed.

Skærmbeskyttelse til LG K4

Det er altid en god ide at beskytte skærmen på sin smartphone. Hos Lux-case forhandler vi både skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm. Fælles for dem begge er selvfølgelig at de skåner skærmen på din smartphone mod ridser og skrammer. Vores skærmbeskyttelsesfilm er selvfølgelig pasformet og filmen er meget nem at påføre, så du hurtigt og nemt kan komme igang med at beskytte din skærm. Skærmbeskyttelsesglas er noget tykkere og giver dig bedre beskyttelse mod ridser og skrammer og på trods af at det ikke umiddelbart kan ses eller mærkes, så stikker det en smule op i forhold til skærmbeskyttelsesfilmen.