LG K4 2017

LG K4 2017
LG K4 2017

LG K4 2017 kom på markedet i Marts 2017 og vejer blot 138 gram. Med en tykkelse på 7.9mm fylder den intet og har et flot og slankt design. LG K4 2017 har en 5.0” IPS LCD skærm med en opløsning på 480x854 og har 195 pixels per tomme. Smartphonen har et Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 chipset, en Quad-core 1.1 GHz Cortex-A7 CPU. Alt dette sørger for at alt kører flydende på din smartphone og at applikationer åbner og lukkes øjeblikkeligt efter behov. Du kan få LG K4 2017 med 32 GB lagerplads. Kameraet i Nokia 6 er et højt ydende 5 megapixels kamera som tager fine billeder. Frontkameraet er ligeledes 5 megapixels og er oplagt til selfies og Skypeopkald. Med indbygget ansigtgenkendelse, HDR, touch focus og geo-tagging, har du alt hvad du måtte forlange af en smartphone i 2017.LG K4 2017 har et 2500 mAh batteri og fås i sort og titan.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til LG K4 2017. Vi har et af Danmarks største udvalg af LG K4 2017, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har fx covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere, powerbanks og alt andet som du være på udkig efter. Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret bestilt.

Det er desværre let at tabe sin telefon og det er meget omkostningsfuldt, hvis du skulle tabe og ødelægge noget af den. Tag ikke nogen risiko og køb et cover til din telefon. Det kan altid betale sig at beskytte din telefon. Her hos Lux-case har vi mange forskellige cover i mange flotte farver. Vi har et af danmarks største udvalg af cover til din LG K4 2017. Vi har cover i materialer som plastik, silikone, akryl og kunstlæder. Vi har cover med smukke motiver og cover som har roterende kickstand til håndfri brug. Tjek her på Lux-case vores mange cover og køb i dag, så er din telefon beskyttet.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til LG K4 2017

Det kan altid betale sig at beskytte din telefon. Det er meget dyrt at få fixet en smadret skærm og endnu være er det hvis telefonen lider så meget skade og den ikke virker ordenligt efter et fald til jorden. Hvorfor ikke købe et cover til din LG K4 2017 ? Her hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg i smartphone cover og vi har også en til din telefon. Vi har holdbare og robuste cover, der er nemt at installere i materiale som plastik, silikone og kunstlæder. Vi har også gennemsigtige sover og smukke cover med print og motiv. Beskyt din telefon før uheldet er ud. Tjek vores mange cover i mange smukke farver her på Lux-case.

Beskyttende etuier til LG K4 2017

Din telefon kan let gå i stykker og hvis uheldet er ude ? Vil ærge dig gul og blå over at du ikke beskyttede din telefon. Vi kender alle til fornemmelsen af at vi er lige ved at tabe vores telefon. Her hos Lux-case har vi mange etuier til din LG K4 2017. Vi har etuier i materialer som plastik, kunstlæder, ægte læder og silikone. Vi har etuier i mange flotte farver og etuiet med meget smukke tryk. Vores etuier har ofte flere funktioner og har blandt andet indbygget pung, magnetisk låse funktion og kan sammenfoldes til håndfri brug. Beskyt din LG K4 2017 inden uheldet er ude. Køb dit nye etui i dag og modtag den snart.

Powerbanks til LG K4 2017

Der findes ikke noget mere træls end at være ved at løbe tør for strøm til sin mobil og man er langt væk fra nærmeste stikkontakt. Her hos Lux-case har vi mange powerbanks af forskellige størrelser og typer. Vi har Powerbanks op til 12000 mAh, med USB stik og vi har vandtætte Power Banks for at nævne nogle eksempler. Vi har Power Banks med smukke motiver printet på så det ikke bare en en grim klods man slæber rundt med som i gamle dage og vi har på størrelse med kreditkort. Du vil kunne nyde masser af timer med din LG K4 2017, når du er hjemmefra uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Tjek vores mange Power bank her på Lux-case og bestil i dag .