LG K10

LG K10
LG K10
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Det er så beklageligt at tabe ens telefon og derefter til sin værste skræk opdage at skærmen er gået itu. Køb hellere beskyttelse til din LG K10 før skaden er sket! Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af covers og etuier og du kan derfor garanteret finde lige præcis det du er på udkig efter – uanset farve, motiv og materiale. Er du ikke så meget for at pakke din telefon for meget ind, så har vi også et stort udvalg af beskyttelsesfilm der nemt kan påmonteres skærmen på din telefon og som beskytter den mod ridser.

Højtalere og høretelefoner
Vil du gerne kunne fordybe dig i musikken når du er på farten, så har vi et stort udvalg af høretelefoner – både in-ear og on-ear. Vil du derimod hellere dele din musiksmag med omverdenen, så har vi et kæmpe udvalg af mini-højtalere og højtalere fra mange producenter, i mange forskellige farver og med mange funktionaliteter.

Kabler, og SDkort
Leder du efter et ekstra opladekabel til kontoret eller til bilen, så du er sikker på aldrig at løbe tør for strøm? Vi har mange forskellige af slagens – både opladere der understøtter hurtig opladning, opladere der kan oplade flere enheder på samme tid og alle med forskellige monteringsmuligheder. Vi har også mange varianter af SDkort – det handler blot om at finde lige præcis det du mangler. Husk at vi altid har gratis levering!

Husk trafiksikkerheden!
Uanset om du benytter din LG K10 til at navigere med i bilen eller til at lytte til musik, så er det altid en god ide at investere i en holder, så du holder øjnene på vejen! Vi har standere og holdere i enhver afskygning – hvad enten du vil montere den på bilens ventilationsanlæg, i CD-drevet, på forruden eller på instrumentbrættet.