LG K10 2017

LG K10 2017
LG K10 2017

LG K10 2017 er en Android smartphone udviklet af sydkoreanske LG eletronics og somblev udgivet i febuar 2017. Den er efterfølger til LG K10 fra året før. LG K10 2017 har en række forbedringer som blandt andet er at Android Nougat er dens operativ system.

Telefonen har 5.3 tommer HD touchskærm og opløsningen er 1280 x 720 pixel. Front kamera er 5 megapixel og bagkameraet er 13 megapixel med f/2.2 autofokus og LED flash samt video optager i 1080p

Hvad der gør denne telefon særligt ? Svaret kan være at det et en mellem niveau smartphone til en pris på omkring 1800-1900 kr, men at den har hurtig dataoverførsel, bruger nyeste operativ system nemlig Android Nougat 7.0 fra Google samt har et vidvinkel selfiekamera. Designet er også værd at nævne, da telefonen kommer i et attraktivt design med buede sider. Desuden har den To-tone finish og bagpanel med tektur.

Det er i bund og grund en telefon til dig, der gerne vil have en smartphone som fungerer og kan alt det som de andre smartphone kan, uden at være lukseriøs eller koste en formue. Prisen er 3 gange mindre end de dyreste smartphone og dette er uden deres teknologi er 3 gange mere advanceret – langt fra. Det er en rigtig god telefon til prisen og den fungere til streame, videokald, tale og beskedservice. Den har et godt kamera med en god billedkvalitet for både billeder og video.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til LG K10. Vi har et af Danmarks største udvalg af tilbehør til LG K10 2017, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har f.eks covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere og powerbanks. Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får dit tilbehør bestilt til din LG K10 2017 i dag.

Er du urolig for at din smartphone skærm skal blive smadret ? Hvad med at købe i et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod ridser og skrammer. Du slipper dermed for at skulle bekymre dig og kan i stedet bruge din smartphone, lige så meget om du vil og nyde alle telefonens mange fede funktioner. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone i dag. Besøg Lux-case og se vores mange flotte modeller? Find dit nye cover til LG K10 2017.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til LG K10 2017

Her hos lux-case har vi masser af cover til din LG K10 2017. Vi har cover i materialer som silikone, kunstlæder og gummi. Vi har cover der dækker bagsiden. Vi har cover som forstærker siderne og covers som yder ekstra beskyttelse til telefonens linser. Nogle cover har flot mønster printed på og andre har motiver såsom dæk. Vi har også cover til din LG K10 2017 som har kickstand og kan bruges til håndfri brug. Dyk ned i vores store udvalg og find frem tiil det cover, som du har brug for. Find dit nye cover til LG K10 2017 i dag og slip for at bekymre dig om uheld og skader.

Det kan altid betale sig, at beskytte din telefon imod uheld.

Smarte etuier til LG K10 2017

Det kan let koste 1000 kroner at få reperaret sin skærm, hvis uheldet er ude. Det kan altid betale sig at købe et etui til din LG K10 2017 og beskytte din telefon. Her hos Lux-case har mange flotte og beskyttende etuier til din telefon. Vi har etuier fremstillet i ægte læder, kunstlæder, silikone eller plastik. Vi har også hybrid etuier. Vores etui har ofte smukke tryk eller mønster printed i etuiet og de fås i mange flotte farver.

Vores etuier er multifunktionele og kan, udover at beskytte din telefon, også bruges som pung eller kan sammenfoldes til håndfri stand og bruges til at se film eller tv fra. Beskyt din telefon og køb et etui her hos Lux-case inden uheldet er ude.

Bilholdere til LG K10 2017

Sikkerheden kommer altid som første prioritet, når man er ude og køre i bil. Vi har her hos Lux-case mange bilholdere til din LG K10 2017. Vi har bilholdere af forskellige typer og materiale. Vi har bilholdere med vacum sugekop, med drejeligt kuglehoved, med stand og bilholdere der kan drejes 360 grader, for at nævne nogle stykker.

Tag ikke nogen risiko og køb en bilholder til den LG K10 2017 i dag. Find lige netop den bilholdere der passer til dig, så du kan nyde din telefonens funktioner, når du er ude at køre bil.