LG G6

LG G6
LG G6

LG G6 Kom første gang på markedet i febuar 2017. Den vejer blot 163 g og er 7.9 mm tynd. Dimensioner på smartphone lyder på 148.9 x 71.9 mm. Skærmen er en IPS LCD 5.5 tommers skærm som har en opløsning på 1440 x 2880 pixels med 16M farver. LG G6 fås i 2 modeller, en stor og en lille model, forskellen på modellerne er at den store model har en kraftigere CPU som er en 2 x 2.35 GHz Kryo og så har den også 64 GB lagerplads. Den lille model har en 2 x 1.5 GHz Kryo og 32 GB lagerplads. Dog understøtter LG G6 dual simkort som gør det muligt at udvide smartphones hukommelse med et microSD kort på op til 256 GB. Det primære kamera i LG G6 er på 13 MP mens det sekundære kamera er på 5 MP og har en videoopløsning på [email protected] LG G6 fås i 3 forskellige farver: Mystic white, Astro black og Ice platinum. Hos Lux-case kan du et stort udvalg af alt det slags tilbehør du måtte mangle til LG G6.

Vælg mellem mange forskellige covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks og mini-højtalere alt andet du nu engang skulle være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder når du skal træffe dit valg!

Står du og mangler et beskyttende cover til din LG G6? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af massevis af cover, som fås i mange flotte farver, motiver og mønstre. Find dit nye cover til LG G6 idag og beskyt din smartphone mod skrammer og slag. Vi har både covers lavet af plastik, silikone, metal og meget andet!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til LG G6

Beskyt din smartphone med et cover fra Lux-case.dk! Hos os finder du et kæmpe udvalg! Vælg imellem mange beskyttende og flotte covers, så du finder helt sikkert et cover som passer til dit behov. Du kan naturligvis også vælge mellem mange forskellige materialer såsom kunstlæder, spaltlæder, ægte læder, plastik, silikone og meget meget andet. Det kan altid betale sig at investere i et cover, for er uheldet først ude og din smartphone er blevet skadet, så kan det hurtig blive en dyr fornøjelse at skulle reparere eller i værste fald at du skal købe ny smartphone.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige netop det du måtte mangle - Vi har Danmarks største udvalg af covers til LG G6.

Etuier til LG G6

Mangler du et smart etui til at beskytte din smartphone mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til LG G6. Vælg imellem massevis af farver og motiver. Personliggør din smartphone samtidig med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer, vi har blandt andet ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silikone og meget andet!

Gå på opdagelse vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har også etuier med indbygget pung med plads til både kort og kontanter eller hvad med et etui som kan foldes ud og kan bruges som holdere til din smartphone? Mulighederne er mange, så gå ind og se vores store udvalg til LG G6.

Powerbanks til LG G6

Står du og mangler en kraftig og holdbar powerbank til LG G6? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og det burde derfor ikke være noget problem at finde netop det du måtte mangle. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din tablet og din smartphone. Du kan også selvfølgelig også hjælpe en ven, hvis de er ved at løbe tør for strøm.

Vi har også powerbanks som kan oplades via solen stråler og som er perfekt til dig som ofte er på camping eller bruger lang tid i naturen. Tjek vores kæmpe udvalg i dag og find din nye powerbank til LG G6.

LG G6 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case LG G6 covers og tilbehør https://lux-case.dk/lg-g6.html