LG G5

LG G5
LG G5 er en stilfuld telefon der blot vejer 159 gram og som kom på markedet i februar 2016. Den fås i fire farver; sølv, titan, guld og pink og der er flere modeller at vælge imellem - du kan dog være sikker på at alle modeller er lynhurtige. Forskellen er netop ikke betydelig stor og veksler blandt andet mellem 3 eller 4 GB ram. Telefonen har en IPS LCD 5.3 tommers skærm med en opløsning på 1440x2560 og vanvittige 554 pixels per inch! Skærmen dækker 70.1% af telefonens front og er beskyttet af Gorilla Glass 4. LG G5 har et udskifteligt LI-Ion 2800 mAh batteri, hvilket i sig selv er et kæmpe plus. Det understøtter ligeledes quick charge 3.0 og oplader derfor batteriet til 83% af dets kapacitet på blot 30 minutter! Telefonens primære kamera er på hele 16 megapixel mens det sekundære ligger på 8 megapixel, så du er sikret muligheden for at tage imponerende billeder på farten. Der er indbygget 32 GB lagerplads i telefonen og med understøttelsen af MicroSD kort på helt op til 200 GB kommer du ikke just til at mangle plads foreløbigt. LG G5 har indbygget fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, proximity meter, kompas og barometer.

Hvad end du er på udkig efter øget beskyttelse til din telefon eller blot vil personliggøre din telefon, så kan du være sikker på at du kan finde det her på Lux-case.dk. Vi har nemlig Danmarks største udvalg af covers og etuier og mange forskellige farver, materialer og motiver at vælge imellem! Er du derimod på udkig efter kabler, høretelefoner, holdere, bærbare højtalere eller noget helt femte, så har vi det uden tvivl også her! Husk at vi altid har gratis levering og at vi afsender din bestilling samme dag , så længe den bliver afgivet inden kl 17!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers til smartphones! Det er altid en god ide at beskytte din smartphone inden at uheldet er ude! Vær på forkant og køb et beskyttende cover eller etui og undgå bekymringerne! Det kan hurtig bliv en dyr affære at betale for at få skiftet en smadret skærm eller i værste tilfælde erstatte telefonen. Vi har covers og etuier i mange materialer, farver og motiver at vælge imellem. Vælger du et fx TPU-cover, er din telefon ikke blot beskyttet mod ridser og stød, men også mod ridser og skrammer grundet materialets elastiske egenskaber der fungerer stødabsoberende. Er du ikke så glad for at pakke din smartphone for meget ind, så har vi også skærmbeskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelsesglas du kan vælge. Det handler sådan set bare om gå på opdagelse og finde lige nøjagtig det du står og mangler til din LG G5. Hos Lux-case.dk gælder det om at have glade kunder. Vores forsøg på at sikre dette er at have et kæmpe sortiment, så alle kan finde lige præcis det tilbehør de leder efter til deres telefon.

Mangler du andet tilbehør til din smartphone, så har vi selvfølgelig også det! Mangler du en smart og funktionel holder til bilen, cyklen eller til kontoret? Vi har et bredt udvalg af holdere til din telefon såvel som universal holdere og i mange forskellige farver at vælge imellem. Mangler du et SDkort til at øge lagerpladsen i din telefon, så har vi selvfølgelig også det og i enhver størrelse! Hvad end er der er tale om bærbare højtalere, høretelefoner, powerbanks, kabler, opladere eller noget helt andet - så har vi det her hos Lux-case.dk! Skulle vi mod forventning ikke have det produkt du leder efter, så skriv en mail til os og så vil vi se om vi ikke også kan inkludere det i vores sortiment. Husk at vi altid sender din bestilling samme dag (så længe du bestiller inden kl. 17) og at fragten altid er på vores regning! Du betaler derfor kun for selve produktet.