LG G4c

LG G4c

LG har, ved at fjerne et ekstra lag mellem skærmen og touch sensorene på den 5’’ store skærm, gjort billed kvaliteten endnu bedre på LG G4c. Skærmen på LG G4c er nu meget lysere med klare billeder som er fyldt med livlige farver. Med et endnu bedre kamera kan du nu tage de mest fantastiske selfies og gruppe selfies med dine venner. Yderemere, det bedste ved LG G4c er, at du kan tage billeder uden at trykke på skærmen – du skal blot bruge funktionen ’gesture shot’. Gesture shot virker således at du holder hånden op og derefter knytter den, som derved tillader dig at forevige de vigtigste begivenheder i dit liv på den mest praktiske måde.

Og selvfølgelig skal du heller ikke glemme at købe beskyttelse til din LG G4c, da det vil spare dig for en masse bøvl og penge i det lange løb. Vi har mange års erfaring i denne branche og vi ved hvad det er vores kunder gerne vil have. Vi sørger derfor altid at fylde helt op på vores vores lager, med alle de covers og etuier du som kunde kan forestille dig, til LG G4c. Der er covers og etuier i mange forskellige designs og farver, så det er op til dig at vælge lige netop det cover eller etui som du bedst kan lide til din LG G4c. Vil du have mest muligt ud af din smartphone har vi også masser af tilbehør til din smartphone såsom mini-højttalere, opladere, bilholdere og meget andet.

Vi har altid lave priser på vores covers, etuier og tilbehør, så hvis du ikke bare kan vælge ét cover eller etui, kan du altid købe flere. Det er nemt at bestille produkter på vores online butik og det bedste ved det hele er, at vi har hurtigt og GRATIS levering lige til din dør!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.