LG G4

LG G4
LG G4: Covers, etuier og tilbehør til LG G4. Anstændig størelse, let at bruge og meget flot design. Hvorvidt en smartfone model er billig eller ej, så det er altid klogt at give det en form for beskyttelse, om det er så end er en LG G4 eller en Xperia Z3, så vil vi anbefale enten skærmbeskyttelse eller måske bare et dække i form af et cover eller etui. Der er så meget, der kan gå i stykker i en smartfone, og det er derfor vigtigt at passe godt på dem. Her hos Lux.case.dk har vi alle de produkter, du har brug, så tag endelig et kig her på siden og vælg det produkt der falder i din interesse.

LG G4

LG's nye flagskib er kommet i butikkerne og er uden tvivl deres mest innovative kreation til dato. Med et avanceret kamera, en stor skærm og et banebrydende design, der nok skal give dens konkurrenter kamp til stregen.

Der er taget højde for alt da LG G4 skulle prdocueres, og intet er efterladt til tilfældighederne. Hvis man først snakker om designet, så har LG’s designere taget inspiration fra alt og slutresultatet er en ergonomisk smartphone i tidløst materiale som ikke bare ser godt ud, men føles også godt i hånden. LG G4 findes i 3 forskellige varianter; ægte læder, metal og keramik.

Designet er ikke det eneste som har fået en ansigtsløftning. Kameraet er også blevet opgraderet, så nu kan alle tage fantastiske billeder og selfier. Det bedste er, at man ikke engang behøver at være en professionel fotograf med dyrt grej for at gøre det – Det hele kan gøres med den smarte LG G4.

Med det store 5” IPS Quantum skærm som er det første af sin slags, er lysere, mere farverigt og har flere kontraster end dens forgængere. Dette er LG’s dristigste og mest geniale smartphone nogen sinde.

Med så mange forbedringer til det ydre, skal det indre selvfølgelig også følge med. Derfor har LG G4 boostet batterilevetiden så den kan holde sig hele dagen, så man ikke behøver at bekymre sig om at smartphonen går død lige pludseligt. I modsætning til Apple’s produkter, så har man med LG G4 også mulighed for at tilkøbe dig ekstra lager plads (op til 2TB microSD kort). Nu kan man have alt sit yndligsmusik og alle sine –serier med så man ikke kommer til at kede sig når man er ude.

Covers og Etuier

Vores smartphones er gået hen og blevet så vigtige for os, at hvis vi mister eller smadrer den, så kan det have katastrofale konsekvenser. Heldigvis er der nemme læsninger at hente i form af covers og etuier. Vi har covers som kan være ganske normale der ikke er prangende på nogen måder og andre covers som har alle mulige farver og mønstre. Vi har et kæmpe stort udvalg af covers som dækker alle og enhvers smag. Vi har covers med farver i alle regnbuens farver og så har vi covers med flotte motiver. Kig i vores store katalog og vælg et cover som passer til dig og din smartphone.

Leder du efter noget mere end bare et cover, så er du også godt dækket ind her for vi har også etuier til smartphones. Etuier tilbyder mere bekvemmelighed da der er kortholdere så du også kan opbevare dine kreditkort sammen med smartphonen. Ydermere medfølger en stander, hvilket gør det mere behageligt for dig når du skal se film eller surfe på nettet.

Ligesom med vores covers så har vi også et hav af etuier i alle regnbuens farver. Der er også mulighed for at vælge andre alternativer i form af flotte mønstre og designs. Nogle af vores etuier bliver også produceret i forskellige materialer såsom ægte læder, kunstlæder, ægte og uægte krokodilleskind m.m.

Vi har et kæmpe sortiment af covers og etuier og du er mere end velkommen til at kigge i vores katalog og finde dit beskyttelsescover eller –etui til din smartphone.

Tilbehør

Har du brug for nogle nye og smarte høretelefoner eller en ekstra oplader fordi du har mistet din egen? Vi tilbyder selvfølgelig også tilbehør til smartphones, da vi mener at det er med til at gøre det hele meget sjovere at have en smartphone. Bl.a. har vi mini-højttalere som er perfekte når man sidder og hygger sig på terrassen en varm sommerdag, eller når man er på stranden og savner lidt hyggemusik sammen med vennerne.

Desuden har vi bilopladere og –holdere til din smartphone så du både kan hænge og lade din gadget op mens du kører. Vi har ikke glemt de sporty typer, tværtimod, vi har også taget højde for dette og har bestilt sportsarmbånd hjem, således at man kan have sin smartphone med på løbeturen. Selv til cyklisterne har vi cykelholdere så man kan nu bruge sine yndlingsapps mens man er ude at køre en lang cykeltur.