LG G4 Stylus

LG G4 Stylus

Med en skærm på 5,7’’ der næsten føles som om man har en tablet i hånden, LG G4 Stylus gør det mere behageligt for brugere med store fingre. Det langtidsholdbare batteri har en kapacitet på 3000 mAh, hvilket garanterer mere snak, flere sms’er, flere fotos og mere af alt andet. Med et batteri som dette kan du gøre mere og bekymre mindre.

Har du købt din LG G4 Stylus for nyligt og gerne vil købe et beskyttelsescover, så behøver du ikke lede andre steder, for på Lux-Case.dk har vi alt hvad din LG G4 Styles har brug for. Det ville være utroligt ærgeligt få sin splinternye smartphone ødelagt ved et tab, så derfor er det meget vigtigt at købe beskyttelse til den. Vi har covers og etuier i lange baner, og derudover har vi også en hel masse andet tilbehør og gadgets som du kan komplimentere din smartphone med. Har du brug for en ny oplader fordi din er forsvundet, eller måske en bilholder? Uanset hvad det er du leder efter, så finder du det ikke andre steder eller med et større sortiment end på Lux-Case.dk.

Få mest muligt ud af din LG G4 Stylus med vores prisbelønnede covers og tilbehør! Hvis du køber online i dag kan du drage fordel af vores hurtige og GRATIS forsendelse, lige til din dør!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG G4 Stylus Covers

Smartphones og covers går hånd i hånd og vi anbefaler derfor også at man anskaffer sig et cover lige så snart man har købt sin smartphone. Ofte ser man folk som har fået ødelagt skærmen og skal sende telefonen til reparation. Et cover til smartphonen er en nem og billig løsning og er derfor en god investering i det lange løb, da det vil spare dig for en masse penge og bøvl. Vi tilbyger LG G4 Stylus covers som fås i alle former og farver. F.eks. har vi bløde og hårde covers og en hybrid af de to. Covers til LG G4 Stylus kommer i alle regnbuens farver så der er noget til enhver smag. Kan man bedre lide covers med motiver og mønstre er der også mulighed for det, da vi har et kæmpe sortiment af forskellige motiver lige fra drømmefangere til sommerfugle. Du er mere end velkommen til at kigge igennem vores katalog.

 

LG G4 Stylus Etuier

Vil du have mere end et simpelt cover til dit kæreste eje? Så behøver du ikke at kigge andre steder, for vi har heldigvis et kæmpe udvalg af etuier til din LG G4 Stylus som kun venter på dig. Vi har bl.a. etuier med kortholder så du kan have dine kreditkort og kontanter i ét og samme etui. På den måde slipper du for at skulle bære rundt på dem i en ekstra pung. De fleste af vores etuier kommer med en stander så du kan stille den på højkant når du skal se film eller surfe på nettet.

 

LG G4 Stylus Tilbehør

Ønsker du at få mest muligt ud af din telefon, står vi også parat med vores kæmpe udvalg af tilbehør til LG G4 Stylus. Vi ved selvfølgelig godt hvor vigtige smartphones er for os nu om dage. Vores smartphones er vores kæreste eje og de er nærmest gået hen og blevet en uadskillelig del af os. Vi bruger smartphones til alt, ligefra at høre musik til at skrive indkøbsliste på. Vi vil gøre det endnu sjovere at bruge smartphonen ved at tilbyde vores kunder et kæmpe udvalg af diverse tilbehør til LG G4 Stylus. Bl.a. har vi høretelefoner, opladere, mini-højttalere, armbånd og diverse kabler hvis du skulle være så uheldig at smide dine væk. Yderligere har vi standere og holdere til bilen og cyklen, så du skal ikke være bange for ikke at kunne tage din smartphone med nogen steder.