LG G3

LG G3

Covers, etuier og tilbehør til LG G3. Her har vi en super smart og fancy smartphone, LG har gjort et imponerende stykke arbejde og den fortjener helt klart noget beskyttelse og tilbehør. En smartphone er en delikat lille sag og kan nemt blive skadet og ridset men det kan undgå på mange måder og helt klart en af de nemmeste er med et cover, etui og et beskyttelsesfilm. LG G3 covers, etuier og tilbehør kan findes lige her hos Lux-Case.dk. 10 års erfaring har givet os en sans for kvalitet, så derfor finder du kun kvalitets produkter her og det viser vi med 100 % tilfredshedsgaranti, nem og hurtig levering med Post Danmark og fragten er selvfølgelig helt GRATIS! Vi har også stadig covers og etuier til de tidligere modeller, LG G2 og LG G2 Mini.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG G3 Covers

En smartphone er oftest ikke beregnet til at blive tab på asfalten eller lign. Og det er sjældent en god følelse eller syn når det sker, og det gør det, næsten for alle mennesker. Med et LG G3 cover kan du slippe for kedelige skader og ridser. Det kan hurtig koste mange penge at tabe sin smartphone. Så det kan være en rigtig nem og billig løsning at give din smartphone den beskyttelse som den fortjener. Her hos Lux-Case.dk har vi af covers i følgende materialer som, plastik, silikone, TPU og metal. Og tonsvis af covers til LG G3 i forskellige designs og farver. Det kunne fx være et sort, hvidt, blåt, gult, grøn eller pink cover. Det kunne også være et leopard cover, zebra cover, tiger cover, prikkede cover, stribede cover eller måske en telefonboks? Ja der er masser af muligheder, så det er bare at tag et kig igennem vores kæmpe udvalg af covers!

LG G3 Etuier

Skal den lækre smartphone pakket godt ind, beskyttes på det yderste? Ja så burde et LG G3 etui lige være sagen. Vores etuier er robuste og slidstærke! Et etui dækker smartphonen hele vejen rundt og kommer ofte med magnetisk lås, så klappen holder sig lukket selvom den eventuelt skulle svæve mod asfalten. Ikke mindst er etuier til LG G3 super beskyttende men de kan også være ekstremt praktiske. Med fx kortholder, kuglepens holder og flip stativ. Nogle rigtig gode funktioner som man helt klart kan bruge. Er man dog ikke meget for at man skal åbne klappen op hver gang man bare vil se klokken eller om der er nye opdateringer, så find en etui med smartview, hvilket gør det nemt at følge med selv klappen er lukket sammen.

LG G3 Tilbehør

Her hos Lux-Case.dk ved vi hvor meget sjovere alting kan blive med en masse tilbehør og det har vi selvfølgelig sørget for. Vi har blandet andet, høretelefoner, mini-højtalere, opladere, bilholdere, cykelholdere, armbånd, beskyttelsesfilm og diverse kabler. Så der er masser af LG G3 tilbehør at finde. 10 års erfaring indenfor branchen har gjort os meget kvalitetsbeviste og derfor har vi selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti. Dag til dag levering. Nemt, sikkert og hurtigt med Post Danmark og du betaler intet for transport - Lux-case har nemlig Gratis Levering!