LG G2

LG G2

LG nyeste model, LG G2, har fået fjernet mellemnavnet og Optimus er nu en saga blot. Vi tror, det nye mere enkle navn sammen med de mange nye forbedringer i LG's topmodel vil tiltale mange og derfor har vi købt er særligt stort parti hjem af tilbehør og covers til LG G2. Vi har fx fået smarte covers hjem i mange forskellige farver og materialetyper, så vores kunder kan vælge netop den farve og den materiale typer, de er mest tilfredse med. Vi har blot sikret os, at uanset, hvilket cover du vælger, så er det det bedste indenfor sin type til at beskytte din nye telefon. Af materialetyper har vi silikone covers, hårde covers samt hybrider, der indeholder en kombination. Få alle dine mobilcovers og alt andet tilbehør med 100% Gratis Levering. Gør dig selv og din smartphone en tjeneste; Få et cover til LG G2 i dag.
Her kan du gå direkte til covers og etuier til LG G2 Mini og LG G3.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG G2

 

 

 

LG G2 er det nyeste skud fra stammen fra Koreanske LG. Telefonen er på 5,2 tommer og med utrolige 1080 x 1920 pixel, hvilket er en, til dato, vandvittig høj opløsning for en mobiltelefon. Ikoner mv. står derfor kvivskarpt. Tekst fra hjemmesider, og bare tekst læst på LG G2 i det hele taget, kan med lethed læses, efter der er zoomet ind. Denne telefon er forud for sin tid og ville kunne følge dig i lang tid fremover, hvis du passer godt på den. Det vil lux-case.dk gerne hjælpe dig med. Vi sælger derfor kvalitets beskyttelsesfilm til LG G2. Vi er sikre på, at din mobilskærm er langt bedre beskyttet mod mindre, men irriterende, ridser med et lag beskyttende, men tyndt, lag film hen over. Men udover beskyttelsesfilm, synes vi også, det ville være en god idé med et cover, så ikke blot skærmen, men hele din telefon er beskyttet mod eventuelle fald eller stød fra hårde genstande, der potentielt ellers ville kunne gøre din telefon mindre funktionsdygtig eller blot påfører den grimme skader på overfladen. Et cover til LG G2 fra lux-case.dk er altid er bedste kvalitet til prisen og vi håber derfor meget, du vil anskaffe dig noget solidt beskyttelse, så du kan have glæde af din telefon længe.

 

Men vi sælger ikke kun beskyttelse til smartphones, vores tilbehør rækker videre til også at omfatte cykelholdere til LG G2, til dig, der gerne ville kunne cykle og samtidig stadig have fuld adgang til mobilen. Er du ikke så meget til at cykle, men nyder at tage bilen, så har vi har en bilholder til LG G2. Vi har flere forskellige modeller at vælge mellem, så du kan vælge den, du synes passer bedst til dit køretøj og din personlige stil.Til en bilholder er en biloplader til LG G2 som oftest den rette følgesvend, da din telefon dermed ikke risikerer at blive tapper for strøm under kørsel, hvor skærmen konstant lyser og bruger strøm. Desuden er det en god vane altid at sætte mobilen til opladning, når du kører. Så behøver du aldrig at tænke på strømniveau, når du bevæger dig ude til møde eller andre sammenhænge.

 

Er du ude efter andet tilbehør til LG G2 har vi også det. Vi har generelt et stor udvalg af beskyttelse og udstyr til smartphones som vi konstant opdatere med de nyste modeller og farvemønstre, så du altid kan få det bedste og nyeste udstyr til netop din mobil ét sted. Nemlig på lux-case.dk. Vi tilbyder også fri fragt på alt vores tilbehør og beskyttelse til LG G2 .