LG G Watch W100

LG G Watch W100
LG G Watch W100 udkom i juni i 2014 og er IP67 certificeret og er således vandtæt ned til 1 meter og i 30 minutter og er samtidigt ridsefast da der er blevet anvendt Gorilla glass 3. Uret vejer blot 63 gram og er blot 10mm tykt og har en 1.62 tommers skærm med en opløsning på 280x280 og hele 240 ppi. Med dets lynhurtige Snapdragon 400 og 512 megabyte ram er der ikke meget at komme efter og enhver interaktion med uret er en fornøjelse. Uret har et 400 mAh batteri og giver dig op til 24 timers brug. LG G Watch W100 har 4gb indbygget lagring og har både accelerometer, gyrometer, kompas og understøtter kompas, sms, email og instant messenger.

Hos Lux-case.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør til netop dit ur og tilbyder altid gratis levering og afsendelse samme dag, så længe du bestiller inden kl 17. Vi har både remme, beskyttelsesglas samt både kabler og trådløse ladere!
Vis som Grid Liste

1 Item

per page
Faldende orden
  1. LG G Watch W100 0.3mm Screen Protector
    LG G Watch W100 0.3mm Screen Protector
    Special Price 79,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
Vis som Grid Liste

1 Item

per page
Faldende orden
Som noget helt nyt på Lux-case.dk forhandler vi nu også tilbehør i enhver afskygning til smartwatches! Hvad end du er på udkig efter en ny rem i læder, metal eller noget helt tredje, så har vi det uden tvivl her hos Lux-case.dk! Vi har specialiseret os i at have Danmarks største udvalg af covers til din smartphone og dette gør sig ligeledes snart gældende for remme til smartwatches! Vi har også et stort udvalg af opladere og beskyttelse til smartwatches, så det handler egentlig blot om at gå på udkig og finde lige præcis det du mangler til dit LG G Watch W100! Husk at vi altid har gratis fragt hos Lux-case.dk, da vi ikke mener at det skal være besværligt eller dyrt at handle på internettet. Vi afsender også din bestilling samme hverdag, så længe du afgiver bestillingen inden kl 17!

Hos Lux-case.dk finder du desuden et kæmpe udvalg af tilbehør til din smartphone! Vi har Danmarks største udvalg af covers til din telefon og uanset hvilket motiv eller farve du er på udkig efter, så har vi det garanteret her! Vi har også et stort udvalg af forskellige materialer du kan vælge imellem – vælger du for eksempel et TPU-cover, så er du garanteret beskyttelse mod både slag og stød og mod ridser og skrammer. TPU er et mellemhårdt materiale med mellemelastiske egenskaber der således er stødabsoberende. Vil du hellere opbevare din telefon i en taske eller i et etui, så har vi også rigtig mange at vælge imellem her og igen i mange forskellige farver og materialer! Husk at vi foruden covers til smartphones og remme til smartwatches også har et stort udvalg af andet tilbehør! Mangler du bærbare højtalere til at tage med på farten og dele din musiksmag med omverdenen med, så har vi også det! Vil du derimod fordybe dig i musikkens verden og mangler et bare gode høretelefoner til formålet, så har vi selvfølgelig også det! Mangler du en powerbank, en holder, et bestemt kabel eller en ny oplader til din smartphone, så kan du også finde det her!