LG G Watch R W110

LG G Watch R W110

LG G Watch R W110 er et smartwatch der udkom i Oktober 2015 og som blot vejer 62 gram og som har en tykkelse på 9.7 mm og indeholde et væld af funktionaliteter. Derudover er der integreret højtaler i uret (en feature som endnu ikke er så udbredt) som giver dig rig mulighed for at drage nytte af dets MP3-afspiller. Uret har en 1.3 tommers skærm med en opløsning på 320x320 og 245 pixels per inch og med anvendelsen af den velkendte Snapdragon 400 og 512 megabyte ram foregår alt lynhurtigt. Der kan forbindes til uret via både WIFI og Bluetooth og med dets 410 mAh batteri får du en brugstid på op til hele 48 timer! Der er både accelerometer, gyrometer, proximity meter, pulsmåler, barometer i uret, så den har i bund og grund alt hvad du har behov for. Hurtig opladning understøttes også og da uret er IP67 certificeret er det også vandtæt ned til en dybde af 1 meter i op til 30 minutter.

Hos Lux-case.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til dit LG G Watch R W110. Hvad end du er på udkig efter en ny flot rem, en ny oplader eller øget beskyttelse til dit ur, så har vi det garanteret! Husk at vi altid har gratis levering og at vi fremsender produkterne samme dag, så længe du bestiller inden kl 17!

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Som noget helt nyt er vi hos Lux-case.dk hoppet med på smartwatch-bølgen og vi forhandler derfor nu også enhvert tænkeligt tilbehør hertil. Vil du gerne beskytte din LG G Watch R W110 mod utilsigtede skader, så er du kommet til det rette sted! Vi har et bredt udvalg af både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas til dit ur. Det kan altid betale sig at være på forkant og investere i beskyttelse end at skulle ud og erstatte urets skærm og i værste fald hele uret når uheldet er ude. Alene det faktum at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt dit ur bliver ridset er som regel pengene værd! Foruden øget beskyttelse til dit ur, så har vi også et stort udvalg af forskellige typer remme, så du kan personliggøre det og gøre det helt til dit eget - præcis som selve urets udseende. Der er ikke så mange der er hoppet med på smartwatch-bølgen endnu, men det betyder vel ikke at du ikke skal tilpasse uret til netop din stil? Vælg mellem mange forskellige farver og materialer. Husk at vi altid betaler for forsendelsen og at vi afsender din bestilling samme hverdag, så længe du bestiller inden kl 17!

Foruden de nye produkter til smartwatches, har vi selvfølgelig stadigvæk Danmarks største udvalg af covers til din smartphone såvel som et kæmpe udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til din telefon. Vi har alt i kabler, skærmbeskyttelse, holdere, powerbanks, højtalere, høretelefoner og meget andet! Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige præcis det tilbehør du mangler og sikkert også en masse som du slet ikke anede at du manglede til din telefon!