LG G Pro Lite

LG G Pro Lite
LG G Pro Lite er en billigere variant af LG G Pro, men har stadig virkelig respektable specifikationer. Denne smartphone kunne sagtens gå hen og blive populær i Danmark, så derfor har vi selvfølgelig alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til LG G Pro Lite. Med en processor på 1 GHz, 1 GB RAM og 8 GB indbygget plads, snakker vi altså ikke om en topmodel, men stadig en smartphone der kan være med et langt stykke af vejen. Med et display på 5.5 tommer snakker vi faktisk om en phablet – LG G Pro Lite har beholdt det samme store display som storebroren LG G Pro, men har en noget lavere resolution (540 x 960 pixels). Herunder finder du massevis af de bedste tilbud i cover, etui og tilbehør til LG G Pro Lite.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG G Pro Lite Tilbehør

Hvis du er en hund efter tilbehør og gadgets, så er Lux-Case.dk virkelig en side for dig. Vores udvalg i tilbehør er virkelig bredt – vi har også massevis af LG G Pro Lite tilbehør. Etuier, covers, høretelefoner, opladere... vi kunne blive ved. Men hvorfor ikke tage et kig selv i stedet? Vi har mange forskellige farver og design i alle kategorier, så du finder helt sikkert noget der passer lige til din stil.

LG G Pro Lite Cover, Etui og Tilbehør

LG G Pro Lite er lillebroren til LG G Pro og er en phablet i mellemprisklassen. Den er noget billigere end sin storebror, men har derfor ikke helt så gode specs. Den kan prale af en 1 GHz processor, 1 GB RAM og 8 GB indbygget plads (kan udbygges med op til 32 GB med microSD). Displayet er på hele 5.5 tommer og med en resolution på 540 x 960 pixels, hvilket giver en ppi på ~200. Det er altså ikke en monster-maskine, udover i størrelsen, men du får stadig rigtig meget telefon for pengene. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør, covers og etuier til LG G Pro Lite. Vi har faktisk et af Skandinaviens største udvalg i alt til smartphones.

LG G Pro Lite Cover

Hos Lux-Case.dk er vi helt vilde med covers – hvilket er en af grundene til vi har så stort et udvalg. Vi har også et rigtig lækkert udvalg af LG G Pro Lite covers, og der er helt sikkert et eller andet der kunne komme på din ønskeliste. Et cover til LG G Pro Lite er en rigtig god investering – det beskytter telefonen mod skader ved fald og andre uheld, og så ser det også bare rigtig smart ud. Vi har mange lækre designs og farver, men finder du ikke noget du kan bruge, eller er der noget du synes mangler i vores udbud, så skriv os meget gerne en mail.

LG G Pro Lite Etui

Her hos Lux-Case.dk har vi fyldt vores butik med super lækre produkter. Noget af det bedste vi har at byde på er vores etuier. Du finder helt sikkert også et lækkert LG G Pro Lite etui. Mange af vores modeller har smart ekstra funktioner som flipstativ, magnetluk og kreditkortholder. Udover at være rigtig praksis, ser det også bare virkelig lækkert ud – et etui kan virkelig få din LG G Pro Lite til at skille sig ud fra mængden. Hvis du ligger inde med en anden smartphone, så har vi helt sikkert også et etui til den. Vi kan da også lige nævne at vi har gratis fragt på alle produkter.