LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 er en lækker tablet fra den sydkoreanske producent og er nu også kommet til Danmark. Så Lux-Case.dk er selvfølgelig klar med alt hvad du skal bruge i covers, tilbehør og etuier til LG G Pad 8.3. Med en pris på omkring 2000 kr. giver LG dig ret meget værdi for pengene: 1.6 GHz processor, 2 GB RAM og 16 GB indbygget plads. Displayet er på 8.3 tommer og har en resolution på 1200 x 1920 pixels. Alt i alt en ret lækkert tablet til en overkommelig pris – og det betyder jo bare at der er bedre råd til lækkert tilbehør.

 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

LG G Pad 8.3 Cover, Etui og Tilbehør

LG G Pad 8.3 er en mellemklasse tablet der nu også har ramt Danmark. Sydkoreanske LG har været gode for massevis af smartphones og tablets i de seneste år – og mange af dem giver rigtig god værdi for pengene. LG G Pad 8.3 er et eksempel på dette, med en release pris på omkring 2000 kr.. Med en processor på 1.7 GHz, 2 GB RAM og 16 GB indbygget plads (der dog kan udbygges med op til 64 GB ved hjælp af microSD kort). Displayet er på 8.3 tommer (garanteret deraf tabletten har fået sit navn) og med 1200 x 1920 pixels. Det er altså virkelig en respektable tablet, og du slipper for at slippe lige så meget som for en iPad. Her på Lux-Case gør vi en ære ud af at have alt du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til LG G Pad 8.3.

LG G Pad 8.3 Cover

Hvis du er på udkig efter et cover til LG G Pad 8.3, så står vi klar til tjeneste her på Lux-Case.dk. Vi har et af Skandinaviens største og bedste udvalg i covers – til massevis af forskellige smartphones og tablets. Alle vores covers er selvfølgelig i høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med (udover vores konkurrenter). Covers er en rigtig god investering, det kan nemlig spare dig for en flækket skærm eller en total smadret smartphone. Covers i god kvalitet sørger nemlig for at chancen for skader ved tab og andre uheld bliver stærkt reduceret.

LG G Pad 8.3 Etui

Her på Lux-Case.dk er vi virkelig stolte af vores store udvalg af lækre produkter. Vores etuier til LG G Pad 8.3 er nogen af vores bedste produkter – så hvis du er på udkig efter et lækkert etui er Lux-Case.dk det helt rigtige sted. Hvis du leder efter etuier med flipstativ, magnetluk eller kreditkortholder, så har vi helt sikkert også det du leder efter. Udover at se super godt ud, giver etuier også den ekstra beskyttelse du gerne vil have til din tablet.

LG G Pad 8.3 Tilbehør

Standere, holdere, flipstativer og touch-penne er tilbehør der virkelig gør at du får mere ud af din tablet. Her på siden finder du alt det LG G Pad 8.3 tilbehør du kunne drømme om. Vi er super stolte af vores udvalg – og ligegyldigt om du er til smartphones eller tablets, så er der gode odds for du finder noget du kan bruge. Som en ekstra bonus har vi gratis fragt på alle ordre – så det behøver du ikke tænke på.