LG G Flex

LG G Flex

LG G Flex er en ny og spændene topklasse smartphone. og den udmærker sig specielt ved at være den første kurvede smartphone på markedet. Kurven gør at du får bedre lydkvalitet i dine samtaler, da mikrofon og højtaler er tættere på hinanden, og fordi kurven passer til ansigtets naturlige kontur. Samtidig skulle kurven også gøre telefonen mere standhaftig, og når man tilføjer det selvhealende bagcover, så er det en opskrift på en telefon der kan tåle en nogle tæsk. Skærmen er på hele 6 tommer med 720 x 1280 pixels, processoren er en 2.26 GHz Quad-core, der er 2 GB RAM og der er 32 GB plads. Selvom den har en kurvet skærm, har vi stadig alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til LG G Flex.

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

LG G Flex Cover, Etui og tilbehør

G Flex er et nyt skud på stammen fra sydkoreanske LG. Det er især den kurvede skærm som gør denne smartphone interessant, men udover dette har den også specs som en topklasse smartphone. 2.26 GHz Quad-core processor, 2 GB RAM og 32 GB plads. Displayet er på hele 6 tommer, så vi snakker altså om en phaplet (blanding mellem en smartphone og en tablet). Displayet har 720 x 1280 pixel, hvilket ikke er overvældende når man tager displayets størrelse i betragtning- Som en ekstra feature har LG G Flex et ”selvhelende bagcover” - hvilket betyder at telefonen kan reparere mindre ridser over tid. Det er rigtig smart, og skulle virke ret godt så længe ridserne ikke er kæmpe store. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til LG G Flex.

LG G Flex Cover

Her hos Lux-Case.dk har vi alt du skal bruge i covers til LG G Flex. Selvom G Flex har et selvhelende bagcover, så beskytter det ikke mod faldskader og andre uheld, på samme måde som et cover gør. G Flex er en topklasse smartphone, og prisen er derefter, så den er helt sikkert værd at passe på – både med cover (husk link) og beskyttelsesfilm (husk link). Glem ikke at der er gratis forsendelse på alle produkter her på Lux-Case.dk. Ligegyldigt hvor meget du bestiller!

LG G Flex Etui

Et etui er lige det der skal til for at give din LG G Flex lidt mere stil. Designet på G Flex er i forvejen rigtig lækkert, og pakker du den ind i sort læder, så er der ikke mange smartphones der kan konkurrere på stil. Etuierne følger telefonens kurvede form og giver ekstra funktioner som flipstativ og kreditkort-holdere. Det er rigtig smart med et selvhelende bagcover, men det hjælper desværre ikke til at beskytte skærmen. Med et etui skal du ikke længere tænke over trælse lommeridser, så sikrer du at din telefon ser godt ud længst muligt. Her på siden finder du alt hvad du skal bruger i etuier til LG G Flex (Husk link)

LG G Flex Tilbehør

Her hos Lux-Case.dk har vi et af Skandinaviens største udvalg i covers, etuier og tilbehør – så du finder helt sikkert det du bruge for at få mest muligt ud af din smartphone. Du finder også massevis af tilbehør til LG G Flex (husk link). Vi har kabler, biltilbehør, opladere, touch-penne og alt hvad du ellers kunne finde på. Det er bare med at klikke rundt her på siden – der er helt sikkert noget du vil blive rigtig glad for.