Lenovo

Lenovo
Her på siden finder du et bredt udvalg i tilbehør, covers og etuier til Lenovo modeller. Du finder både kvalitets covers og etuier til Lenovo IdeaTab S600, Lenovo Yoga Tablet 8. Lenovo og massevis af andre lækre modeller. Du finder alt hvad du skal bruge i touch-penne, flipetuier, biltilbehør, opladere og alt hvad du ellers kan drømme om til diverse Lenovo modeller. Vi har også alt hvad du skal bruge til at beskytte din Lenovo tablet eller smartphone
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lenovo

Lenovo er virkelig godt brandet takket være deres store succes på salget af bærbare. Især til erhvervslivet har Lenovo været gode til at skabe sig en stærk platform. Nu vil de også ind på smartphone markedet og dette er gjort med en gigantisk investering på 1 milliard dollars. Lux-case.dk har derfor forberedt os på en stor efterspørgsel efter disse telefoner og har købt et meget stort lager af udstyr og tilbehør til Lenovo. Vores mål er, at være den førende e-shop indenfor cover til Lenovo. Vi har allerede opbygget et flot udvalg, så du bare kan tage for dig af de flotte varer. Vi har naturligvis også gadgets til Lenovo, så du kan få en masse sjov ud af din mobiltelefon.

Lenovo cover

Vores covers til Lenovo bærer alle præg af en meget fin kvalitet. Selvom vi er meget hurtige til at hjemskaffe dem, så er vi omhyggelige med kun at udvælge de covers vi sælger. Vi har derfor fremskaffet silikone cover og hårdt cover til Lenovo modellerne. Vil du have et cover, der giver ekstra meget beskyttelse, skal du gå efter dem med dobbelt materiale. Her er coveret fremstillet med et hårdt ydre, typisk i plast eller aluminium, og et blød inderdel, der er af silikone eller et lignende materiale. Dermed er din telefon ekstra sikker mod skrammer, slag og tab. Det er en fordel, hvis du har et fysisk arbejde, hvor den slags ting kan ske dagligt.

Lenovo etui

Et etui til din Lenovo telefon er godt, hvis du gerne vil have en form for beskyttelse, der dækker alle sider af telefonen. Et etui kan typisk klappes sammen, så det også dækker skærmen. Vi har fx et meget eksklusivt læder etui til alle, der ønsker beskyttelse til mobilen af højeste kvalitet. Disse etuier holder længe og giver din telefon et mere dyrt look end et cover typisk gør. Vi har også etuier til Lenovo, der er fremstillet i andre materialer. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre din telefon bedst muligt og, at vi har udvalgt dem til også at se smarte og moderigtige ud.

Lenovo tilbehør

Vores tilbehør til Lenovo er af lige så fremragende kvalitet som vores etuier og covers. Vi har både høretelefoner til Lenovo, der giver en garanteret meget bedre lyd end de standard høretelefoner, der fulgte med telefonen. Men vi har også Lenovo mini-højtalere, der kan spille ethvert rum op.