Lenovo Yoga Tablet 8

Lenovo Yoga Tablet 8
Lenovo Yoga 8 er en lækker tablet der kom på markedet i oktober 2013, og nu også er på hylderne i Danmark. Den har et display på 8 tommer med 1280 x 800 pixels, hvilket betyder at display kvaliteten helt klart er til at leve med. Indmaden er en 1.2 GHz Quadcore -processor, 1 GB RAM og 16/32 GB plads (alt efter hvad for en model du har fået fat i). Det er især designet der gør Yoga 8 forskellig fra de mange totalt flade tablets på markedet, og både anmeldere og brugere er vilde med det. Her på siden har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør og etuier til Lenovo Yoga 8 – det er bare med at klikke rundt! Vi har gratis fragt, ligegyldigt hvor stor din ordrer er.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Alt slags Lenovo Yoga Tablet 8 Tilbehør

Her hos Lux-case.dk elsker vi tilbehør og gadgets – og vi har selvfølgelig lige det du skal bruge til din Lenovo Yoga Tablet 8. Touch-penne, kabler, opladere, touch-vanter og andet lir, vi har et bredt udvalg så vi kan tilfredsstille alle dine tilbehørs behov. Vi har et af Skandinaviens største udvalg i covers, etuier og tilbehør til tablets og smartphones. Tag et kig rundt på siden, der er helt sikkert noget dig eller en du kender kan bruge.

Lenovo Yoga Tablet 8 Etui og Tilbehør

Yoga Tablet 8 er en ny tablet fra Lenovo. Den blev udgivet i oktober 2013 og er nu også på hylderne i Danmark. Det er en rimelig lækker maskine, som specielt gør sig bemærket ved at vige fra det totalt flade design, som de fleste tablets eller sværger til. Yoga 8 kører med Androids 4.2 Jelly Bean, har en 1.2 GHz Quad-core processor, 1 GB RAM og 16/32 GB plads (alt efter hvad for en version du køber. Ligesom med mange andre tablets, kan du få den både med og uden 3G. Her hos Lux-case.dk har vi alt hvad du skal bruge i etuier og tilbehør til Lenovo Yoga Tablet 8 – det er bare med at navigere dig rundt her på siden, så finder du helt sikkert et eller andet du kam bruge!

Lenovo Yoga Tablet 8 Etui

Displayet på Lenovo Yoga Tablet 8 er på 8 tommer og har fornuftige 1280 x 800 pixels. Det er ikke det skarpeste billede du nogensinde kommer til at se på en tablet, men det er stadig et rigtigt lækkert display, især når vi snakker om en tablet der er noget billigere end Apples iPads. Står du og mangler et etui til Lenovo Yoga Tablet 8, så har vi et bredt udvalg her på siden. Selvom tabletten har et lidt specielt design, så har vi etuier der er udformede til at passe perfekt til Yoga 8. Husk at vi har gratis fragt på alle ordrer!