Lenovo Yoga Tab 3 8.0

Lenovo Yoga Tab 3 8.0
Yoga Tab 3 8.0 vejer 267.2 gram og har en dimension på 209.8 x 145.8 x 7 mm, den er udstyret med en flot 8 tommers IPS LCD toutchskærm der kører med en opløsning på 800x1200 pixels, 189 pixels per inch. Den kommer med 16 GB Intern lager og 1 GB Ram. En Quad-core 1.1 GHz Corex-A7 processor. Yoga Tab 3 8.0 kommer med Android OS v5.1 (Lollipop). Roterbar 8 Megapixel kamera der kan roteres 180 grader. Den kommer ned et stærkt 6200-mAh batteri der giver dig mange timers nydelse før den skal oplades. Yoga Tab 3.8 kommer med to front højtalere der levere en fantastisk klar og dynamisk lyd.

Mangler du et beskyttende cover til din Yoga Tab eller en smart måde at bære den på når du er på farten? Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg af etuier og covers til din tablet i et væld af farver og i mange forskellige materialer. Leder du efter andet tilbehør? Vi har et udvalg af kabler i enhver afskygning, bærbare højtalere, SDkort, holdere til bilen og meget andet! Husk at vi sender din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17 og at vi altid har gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier

Leder du efter et cover eller etui til at beskytte din Lenovo Yoga Tab 3 8 mod skader? Så er du landet det rigtige sted, Hos lux-case.dk har vi covers og etuier til Lenovo Yoga Tab 3 8 i mange varianter. Vi forhandler covers i blandt andet hårdt plastik (PC), Aluminium, metal og TPU. Sidstnævnte beskytter mod både skrammer, ridser og, stød da det er et mellemhårdt materiale med stødabsorberende egenskaber. De fleste af vores covers er stødabsorberende for at maximere beskyttelse. Vi har også covers og etuier af ægte læder. Hos Lux-case.dk handler vi udelukkende med kvalitetsprodukter, så når du køber dit cover eller etui til Lenovo Yoga Tab 3 8 hos os, får du 100% tilfredshedsgaranti. Vi sender din bestilling hurtigt med posten - Gratis! Så bestil med det samme.

Beskyttelsesfilm

Beskyttelsesfilm til din tablet er en rigtig god investering, hvis du vil passe på din tablet og undgå ridser. Skærmen kommer ofte i kontakt med mange hård og skarpe genstande som let ridser glasset, det koster mange penge at få skifte glasset. Med denne skærmbeskyttelsesfilm behøver du ikke at bekymre dig længere! Det er nemt at montere og passer perfekt til din Lenovo Yoga Tab 3 8. Det er let at udskifte skulle beskyttelsesfilmen blive beskadiget og det koster ikke ret meget. Husk at der er gratis levering på alle ordrer på lux-case og bestiller du dit skærmbeskyttelsesglas til Lenovo Yoga Tab 3 8 eller din skærmbeskyttelsesfilm til Lenovo Yoga Tab 3 8 i dag inden kl 17, så sørger vi for at det er på vej til dig hurtigst muligt.

Høretelefoner og mini-højtalere

Hos lux-case har vi høretelefoner i alle mulige farver og modeller. Standard såvel som in-ear modeller. høretelefoner med nakkebøjle og nogle med mikrofon. bluetooth headsets med håndfri opkaldsfunktion. Vi har høretelefoner i mærker som Pinzon, Joyroom, Remax, Benwis, K7, Pinzun, Awei, U-Feeling, Langston, Wallytech og mange flere. Hos lux-case.dk har vi også smarte bluetooth mini-højtalere til en frisk tur på stranden eller måske en lille hyggelig havefest hvor standard højtalerne ikke lige spiller højt nok, så du kan nyde god af musikken fra din tablet.

Vore priser er så lave du sikkert får råd til at bestille mere end ét par høretelefoner. Hos Lux-case.dk køber du online i dag får du gratis forsendelse! Håber du finder det du søger, ellers må du skrive til vores support og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.