Lenovo Yoga Tab 3 10

Lenovo Yoga Tab 3 10
Lenovo Yoga Tab 3 10 kom på markedet i 2015 og var i sandhed en tablet der var værd at bide mærke i! Med et 8400 mAh batteri ligger batteritiden på imponerende 18 timer! Lithium-ion batteriet med 3 celler er højtydende og er et batteri man normalvis ser i bærbare. Tabletten har en 10.1” LCD IPS skærm med en opløsning på 1280x800 og 149 pixels per inch. Skærmen udgør 70.82% af tablettens front. Tabletten har modsat mange andre tablets kun et kamera. Det er dog på hele 8 megapixel og højtydende. Det eneste du mangler er således muligheden for at tage selfies, hvilket som regel ikke er det største problem. Lenovo Yoga Tab 3 10 anvender en 1.3 ghz Qualcomm APQ8009 processor og har 1 GB ram. Af lagerplads er der 16 GB til rådighed mens MicroSD kort understøttes helt op til 128 GB. Du kommer derfor sandsynligvis ikke til at stå og mangle lagerplads lige forløbigt. Det er en letvægts-tablet på 655 gram som både understøtter WIFI og Bluetooth og som har indbygget accelerometer, g-sensor, vibrator, og hall sensor.

Vi har et kæmpe udvalg af tilbehør til din Lenovo Yoga Tab 3 10 her hos Lux-case.dk og uanset hvad du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det her! Vi har covers og etuier i mange afskygninger, hvor du kan vælge imellem et væld af farver, motiver og materialer. Er du derimod på udkig efter højtalere, høretelefoner eller noget helt tredje, så har vi selvfølgelig også det! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til din Lenovo Yoga Tab 3 10! Værd at fremhæve er vores store udvalg af måder at beskytte din tablet på og sikre den en lang levetid! Vi har både covers, etuier og tasker til at beskytte din tablet på. Et cover er en god måde at beskytte din tablet mod ridser og skrammer. Vi har mange forskellige motiver og farver at vælge imellem og i flere materialetyper. Er du ikke så meget for at pakke din tablet for meget ind og gemme dets flotte stilrene design, så kan du også finde skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas her. De beskytter selvfølgelig ikke mod slag og mod stød men udelukkende mod ridser og skrammer. Det kan dog altid betale sig at købe en eller anden form for ekstra beskyttelse til din tablet da det hurtigt kan blive en dyr affære at skulle betale for reperationer eller for en helt ny tablet når uheldet er ude.

Foruden covers, etuier og tasker til din tablet, så har vi også meget andet at byde på! Leder du efter et SDkort, så du kan udvide din tablets lagerplads? Vi har lige hvad du mangler og i enhver afskygning og pladsmængde! Leder du derimod efter et par nye høretelefoner med pasform? Intet problem! Vi har også et stort udvalg af både on-ear og in-ear høretelefoner fra mange producenter og i mange farver. Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige præcis det du leder efter! Vi har også holdere både til bilen og til kontoret. Vælg selv farve og hvordan holderen skal påmonteres (forrude, instrumentbræt eller CD-drev). En holder er ideel at anvende til din tablet når du er på farten og den giver dig mulighed for håndfri telefoni såvel som bekvem GPS-navigering.

Uanset hvilket tilbehør du leder efter til din tablet, så har vi det her hos Lux-case.dk! Husk at vi sender din bestilling afsted samme hverdag som du bestiller (så længe du bestiller inden kl 17) og at vi altid betaler for fragtomkostningerne og at du som kunde derfor kun betaler for de produkter du køber.