Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book er den nyeste 2-i-1 tablet fra Lenovo og den har mange innovative og spændende funktioner. Som noget helt nyt har Lenovo introduceret muligheden for at skrive med ”ægte” blyant på papir som løbende bliver overført til tabletten. Det har aldrig været nemmere at være kreativ på din tablet. Der medfølger ”ægte” blyanter til tabletten og tablettens 2048 niveauer måler hvert eneste pennestrøg. Tabletten har fire forskellige indstillinger, alt efter om du skal se film, være kreativ, surfe på nettet eller skrive på den og med dets 8500 mAh Li-Ion Polyer batteri kan du bruge den i hele 13 timers på en enkelt opladning. Lenovo Yoga Book vejer blot 690 gram og er imponerende 4.05 mm tynd når den er åbnet og med dets stærke og holdbare hængsler behøver du ikke at frygte at du ikke længere kan skifte imellem de fire forskellige indstillinger. Når du skal se film er dets 10.1” Full-HD IPS LED touch skærm med en opløsning på 1920x1200 og 400 nits og dets Dolby Atmos højtalere perfekte til at give dig en fordybende filmoplevelse. Tabletten kører Android 6.0, har en Intel Atom X5-Z8550 Quadcore Processor (op til 2.4 GHz), 4GB ram og 64 GB ROM. Med en dedikeret MicroSD slidse kan du udvide lagerpladsen med op til 128 GB ekstra. Lenovo Yoga Book har et primært kamera på 8 megapixel og et sekundært kamera på 2 megapixels og så fås den i farverne Carbon black, Gunmetal Grey og Champagneguld.

Mangler du et eller andet tilbehør til din Lenovo Yoga Book? How Lux-case kan du finde alt hvad du måtte stå og mangle! Vi har skærmbeskyttere, etuier, covers, kabler, mini-højtalere, powerbanks, høretelefoner og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler! Mangler vi et eller andet i vores sortiment, så skriv endelig til vores kundeservice. Vi er altid interesseret i at høre fra vores kunder.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Lenovo Yoga Book

Mangler du et etui til din tablet? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier, så det burde være en smal sag at finde et der falder i din smag. Det kan kun anbefales at investere i et etui til din tablet, for når først skaden er sket så er der som regel ikke meget man kan gøre. Betragt derfor et etui som investering som kan spare dig for mange penge i reperationer. Hos Lux-case kan du finde etuier i mange forskellige farver og motiver og i mange forskellige materialer. Hvad med et ensfarvet og stilfuldt læder-etui til din Lenovo Yoga Book som kan foldes ud og bruges som kickstand til din tablet når du skal se film eller bruge hænderne andetsteds? Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find dit nye etui til din Lenovo Yoga Book i dag! Hvad venter du på?

Skærmbeskyttere til Lenovo Yoga Book

Det kan altid betale sig at investere i en skærmbeskytter til din tablet. Du bruger skærmen hele tiden og en ridse eller en skramme kan hurtigt blive irriterende hver gang du skal tage din tablet i brug. Vær på forkant inden uheldet er ude og inden skaden er sket! Vi har både et udvalg af skærmbeskyttelsesfilm og af skærmbeskyttelsesglas, så du kan finde lige præcis den type skærmbeskytter som du leder efter, her hos os! Alle de skærmbeskyttere du finder på Lux-case.dk påvirker ikke touch-funktionaliteten på din tablet og så er de utrolige nemme at tage i brug. Når først skærmbeskytteren er monteret, så er det heller ikke noget du bider mærke i efterfølgende.

Powerbanks til Lenovo Yoga Book

Leder du efter en powerbank til din tablet? Slip for at bekymre dig om strømproblemer og hav altid lidt ekstra ved hånden når du har brug for det. Perfekt til dig der pendler og som arbejder på din tablet undervejs. Hos Lux-case har vi et stort udvalg af powerbanks til din tablet i varierende kapaciteter, farver og funktioner. Du kan endda finde en powerbank med solceller som også kan blive opladet ved hjælp af solens stråler – på den måde løber du helt sikkert ikke tør for strøm, selv hvis du ikke lige har haft tid til at lade din powerbank op inden du er kommet ud af døren. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye powerbank i dag – du vil helst sikkert ikke fortryde det!