Lenovo Tab 4 Plus 8

Lenovo Tab 4 Plus 8
Lenovo Tab 4 Plus 8

Lenovo Tab 4 Plus 8 blev annonceret i februar 2017, men blev først lanceret i maj 2017. Dimensioner på denne tablet lyder på 210 x 123 x 7mm også vejer den kun 300 gram. Lenovo Tab 4 Plus 8’s skærm er en IPS LCD 8 tommer touchskærm med 16M Farver og en opløsning på hele 1200 x 1920 pixels, som virkelig gør billedkvaliteten på skærmen helt unik. Lenovo Tab 4 Plus 8 fås i 2 modeller, forskellen på modellerne er at, den mindre model er med 16 GB hukommelse og 3 GB RAM, mens den større model er 64 GB hukommelse og 4 GB RAM. Lenovo Tab 4 Plus 8 er født med kraftigt chipset som er Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 samt en utrolig hurtig CPU som er en Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 processor. Lenovo Tab 4 Plus 8 er født med 2 kameraer, et primære kamera på 8 MP og et front kamera på 5 MP. Batteriet i Lenovo Tab 4 Plus 8 er et højt ydende Li-lon 4850 mAh batteri.

Står du og mangler en eller anden form for tilbehør til din Lenovo Tab 4 Plus 8?

Så kan du med garanti finde det i Lux-case store udvalg, vi har blandt andet cover, etuier, mini-højtalere, powerbank, armbånd, tasker og meget andet! Så uanset hvad du måtte mangle, så kan det helt sikkert betale sig at gå på opdagelse i vores store sortiment.

Mangler du et beskyttende og smart cover til din Lenovo Tab 4 Plus 8? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af covers i alle former og farver. Med et cover til din tablet kan du personliggør og beskytte den samtidig, så hvis uheldet skulle være ude er din tablet godt beskyttet. Find dit nye cover i dag, og slip for bekymringerne.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers

Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Lenovo Tab 4 Plus 8 med et cover mod skrammer og slag, da det hurtigt kan blive meget dyrt hvis uheldet er ude og du skal til at betale i dyre domme for reparationer eller i hvis du i værste fald skal ud og investere i en ny tablet. Hos Lux-case har vi et stort udvalg af covers, Vælg blandt andet i mellem covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal, aluminium og meget andet, vi har også massevis af covers i flotte farver, motiver og mønstre. Så hvad end du måtte søge kan du helt sikkert finde noget som falder i din smag i vores udvalg, alt du blot skal gøre er at gå på opdagelse i vore store udvalg og finde dit nye cover i dag.

Cases

Beskyt din Lenovo Tab 4 Plus 8 med et beskyttende cover fra Lux-case. Vi har Danmarks største udvalg af etuier, så du kan helt sikkert finde et etui som falder i din smag. Med et etui til Lenovo Tab 4 Plus 8 kan du personliggør og beskytte din tablet samtidig. Vi har et stort udvalg af cover, du finder blandt andet cover som er lavet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget andet! Mange af vores etuier har fx indbygget kortholder der har plads til det hele eller hvad med en smart flipfunktion så du kan nemt kan se film, serier og sport på din tablet, vi har også etuier der har begge dele. Hos Lux-case finder du også et kæmpe udvalg af etuier med massevis af flotte motiver, farver og mønstrer. Hop ind på vores hjemmeside og find dit etui i dag, så du kan slippe for uheldige og irriterende skader samt dyre reparationsregninger.

Beskyt din Lenovo Tab 4 Plus 8 i dag før uheldet skulle være ude!

Powerbanks

Er du også træt af din Lenovo Tab 4 Plus 8 løber tør for strøm? Så er det måske på tide at investere i en powerbank og hos Lux-case har vi et kæææmpe udvalg af powerbank. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere af dine enheder på samme tid eller hvad med en powerbank som selv blive opladet via solens stråler, du finder også powerbanks som er vandtætte. Vi alt lige fra små powerbank som klare en enkelt opladning til de helt store powerbank som kan klare 4-6 opladninger. Så uanset hvad du måtte være på udkig efter kan du helt sikkert finde det hos os.