Lenovo Tab 4 Plus 10

Lenovo Tab 4 Plus 10
Lenovo Tab 4 Plus 10

Lenovo Tab 4 Plus 10 blev annonceret i februar 2017, men bliver først lanceret i maj 2017. Dimensioner på denne tablet lyder på 247 x 173 x 7mm og så vejer den kun 475 gram. Lenovo Tab 4 Plus 10’s skærm er en IPS LCD 10.1 tommer touchskærm med 16M Farver og en opløsning på hele 1200 x 1920 pixels, som virkelig gør billedkvaliteten på skærmen helt unik. Lenovo Tab 4 Plus 10 fås i 2 modeller, forskellen på modellerne er at, den mindre model er med 16 GB hukommelse og 3 GB RAM, mens den større model har 64 GB hukommelse og 4 GB RAM. Lenovo Tab 4 Plus 10 er født med et kraftigt chipset som er et Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 samt en utrolig hurtig CPU som er en Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 proccessor. Lenovo Tab 4 Plus 10 har 2 kameraer, et primært kamera på 8 MP og et frontkamera på 5 MP. Batteriet i Lenovo Tab 4 Plus 10 er et stort Li-lon 7000 mAh batteri.

Står du og mangler en eller anden form for tilbehør til din Lenovo Tab 4 Plus 10? Så kan du med garanti finde det i Lux-case store udvalg, vi har blandt andet cover, etuier, mini-højtalere, powerbank, armbånd, tasker og meget andet! Så uanset hvad du måtte mangle, så skal du bare gå på opdagelse i vore store sortiment.

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone mod ridser og skrammer? Hvad med et cover? Et cover giver god beskyttelse mod ridser og skrammer og er nemt at tage af og på. Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers til Lenovo Tab 4 Plus 10. Du kan dermed vælge imellem massevis af forskellige motiver, farver og materialer. Valget er helt dit!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Lenovo Tab 4 Plus 10

Beskyt din Lenovo Tab 4 Plus 10 med et cover fra Lux-case.dk. Du finder massevis af covers lige her! Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din smartphone præcis som du vil. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige materialer såsom kunstlæder, spaltlæder, ægte læder, plastik, silicone og meget meget andet. Det kan kun anbefales at investere i et cover til Lenovo Tab 4 Plus 10 for når først uheldet har været ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. Det kan derfor altid betale sig at være forkant inden da. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du står og mangler – vi har et af Danmarks største udvalg af covers til Lenovo Tab 4 Plus 10!

Etuier til Lenovo Tab 4 Plus 10

Mangler du et smart etui til at beskytte din smartphone mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Lenovo Tab 4 Plus 10. Vælg imellem massevis af farver og motiver og personliggør din smartphone samtidigt med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer når du skal finde dit nye etui. Vi har blandt andet etuier af ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silicone og meget andet! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har fx etuier med indbygget kortholder med plads til dine kort og nogle kontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film? Mulighederne er mange, så tjek endelig vores store udvalg ud og find dit nye etui til Lenovo Tab 4 Plus 10!

Powerbanks til Lenovo Tab 4 Plus 10

Mangler du en kraftig og holdbar powerbank til Lenovo Tab 4 Plus 10? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det du står og mangler. Vi har fx powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din tablet og din smartphone. Du kan selvfølgelig også give en ven en hjælpende hånd, hvis de er ved at løbe tør for strøm. Vi har tilmed powerbanks med indbygget solceller som bliver opladet af solens stråler når du er på farten – perfekt til dig der er meget på camping eller skal ud i naturen over en længere periode.

Tjek vores store udvalg af powerbanks til Lenovo Tab 4 Plus 10 i dag!