Lenovo Tab 4 10

Lenovo Tab 4 10

Lenovo Tab 4 10” kom på markedet i maj 2017 og er i sandhed værd at bide mærke i. Den har mange af de samme specifikationer som lillebroderen som er 8” – der er dog nogle få forskelle, især på grundet størrelsen på de to tablets. Denne vejer 500 gram og har en imponerende 10.1” IPS LCD skærm med en opløsning på hele 800x1280 og 149 pixels per tomme. Den har som standard enten 16 GB eller 32 GB lagerplads (afhængig af model) – dette kan dog udvides med yderligere 256 GB ved at tage et microSD i brug i den dedikerede slidse. Tabletten understøtter multi-touch og så tager den fremragende billeder med det primære kamera på 5 megapixels, mens det sekundære kamera tager fine selfies med 2 megapixel kvalitet. Med et Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 chipset, en Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 processor og et Adreno 306 GPU, så er der ikke meget som denne tablet ikke vil kunne håndtere. Den har indbygget accelerometer og to højtalere med Dolby Atmos lydkvalitet. Prikken over i’et er at tabletten har et 7000 mAh stort batteri og så er den utrolig billig til de specifikationer man får.

Mangler du et eller andet tilbehør til Lenovo Tab 4 10”?

Hos Lux-case har vi samlet et stort og bredt udvalg af alverdens typer tilbehør til din tablet. Vi har blandt andet masser af covers, etuier, skærmbeskyttere, tasker, powerbanks, biltilbehør, mini-højtalere, kabler, opladere og meget andet. Find alt hvad du mangler her hos Lux-case!

Leder du efter en smart måde at beskytte din tablet på? Hvad med et cover som skåner din tablet for ridser og for skrammer. Du kan naturligvis vælge imellem masser af farver og motiver her hos Lux-case. Vi forsøger altid at give vores kunder så mange valgmuligheder som muligt! Find dit nye cover til Lenovo Tab 4 10” i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Lenovo Tab 4 10”

Beskyt din tablet mod ridser og skrammer med et smart cover fra Lux-case. Vi har masser af farver og motiver at vælge imellem, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Det kan altid betale sig at investere i et cover til din tablet. Med et cover til Lenovo Tab 4 10” behøver du ikke længere at bekymre dig om hvorvidt der sker din tablet noget. Når først skaden er sket, så er der desværre ikke meget man kan gøre. Det handler derfor om at være på forkant og at investere i et cover inden uheldet er ude. Vælg imellem mange materialer og beskyt din tablet præcis som du vil. Tjek vores store udvalg ud og find lige præcis det du mangler!

Etuier til Lenovo Tab 4 10”

Har du overvejet at investere i et etui til Lenovo Tab 4 10”? Du får ikke blot god beskyttelse mod både ridser og skrammer og stød og slag – du får også udvidet funktioner såsom en indbygget kortholder. Med kortholderen kan du tage dine småting med dig på farten og mange af vores etuier kan også foldes ud og bruges til at holde din tablet når du skal se film eller serier på den. Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din tablet med stil. Du kan naturligvis også vælge imellem masser af materialer såsom plastik, silikone, ægte læder, kunstlæder og meget andet. Det handler sådan set blot om at du finder det du mangler og får det bestilt.

Masser af powerbanks til Lenovo Tab 4 10”

Er du træt af at din tablet altid løber tør for strøm? Det er kun forståeligt og der er ikke noget værre. Vi har derfor samlet et stort udvalg af forskellige typer powerbank, så det burde være muligt at finde lige præcis det du er på udkig efter. Foruden mange forskellige farver, så har vi naturligvis også powerbanks med utrolig høj kapacitet. Du kan også finde powerbanks med solceller som er perfekte til campingturen. Eller hvad med en powerbank som kan oplade flere enheder på samme tid? Perfekt til at oplade din smartphone og din tablet på samme tid. Tjek vores kæmpe udvalg ud i dag og find lige præcis den powerbank som du er på udkig efter.

Vi sørger naturligvis for at du har den i hænderne hurtigst muligt, så få bestilt din nye powerbank til Lenovo Tab 4 10” i dag!