Lenovo Tab 3 Plus 10

Lenovo Tab 3 Plus 10

Lenovo Tab 3 Plus 10 blev lanceret i december 2016 og er Android tablet. Den måler dimensionerne 247 x 179mm og vejer blot 637 gram, hvis du skal have 3G/4G versionen, vejer den dog 644 gram. Skærmen på Lenovo Tab 3 Plus 10 er en IPS LCD touchskærm som har en opløsning på hele 1600 x 2560 som giver en super høj billedkvalitet, hvis du bruger den meget til at se film på. Derudover er skærmen med 10 fingers multitouch. Der findes 2 modeller af denne tablet - forskellen på de 2 modeller er at der er en WI-FI model og en 3G/4G model. 3G/4G modellen er med et Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 Chipset, hvor den anden model er med Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652 Chipset og så er GPU´en heller ikke er den samme, I 3G/4G modellen er det Adreno 506, hvor det i WI-FI modellen er en Adreno 510. Lenovo Tab 3 Plus er født med 32 GB hukommelse og 3 GB RAM, men føler du ikke helt at det er nok hukommelse til dig, kan du udvide hukommelsen med et mikroSD kort på op til hele 256 GB.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din Lenovo Tab 3 Plus 10? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet, vælg blandt andet i mellem covers, etuier, powerbank, stander, mini-højtalere, skærmbeskytter, opladere, tasker og meget andet. Find dit nye tilbehør idag på Lux-case.dk.

Med et cover til din Lenovo Tab 3 Plus 10, kan du være helt sikker på at din tablet er godt beskyttet mod utilsigtet slag og ridser. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af cover i alle former og farver. Find dit nye cover idag og slip for at bekymre dig om skader. Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse at skade sin tablet.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers for Lenovo Tab 3 Plus 10

Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Lenovo Tab 3 Plus 10 med cover, da det hurtigt kan blive dyrt at reparere eller i værste fald hvis du skal investere i en helt ny tablet. Hos lux-case finder du Danmarks største udvalg covers til Lenovo Tab 3 Plus 10. Vi har blandt andet covers lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere. Alt dette fås naturligvis i flotte farver, motiver og mønstre. Så uanset hvad du leder efter, så finder du det helt sikkert hos Lux-case - alt du skal er blot at gå opdagelse i vores store udvalg. Vi har også covers med indbygget kickstand eller hvad med et cover der har indbygget kortholdere med plads til alle dine kort? Beskyt din tablet idag med et smart cover og slip for at bekymre dig om skrammer og slag.

Cases for Lenovo Tab 3 Plus 10

Mangler du et smart etui til at beskytte din Lenovo Tab 3 Plus 10? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af flotte etuier, som naturligvis fås i mange forskellige farver, motiver og mønster, så du kan personliggøre din tablet, vi har blandt andet etuier med indbygget pung så du har plads til både kort og kontanter. Vi har også etuier lavet i massevis af forskellige materialer, blandt andet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere, som beskytter din tablet mod eventuelle skrammer og slag. Det kan altid betale sig at investere i et etui til din tablet, for er uheldet først ude kan det hurtigt blive dyrt at skulle reparere eller i værste fald skal der købes ny tablet. Så find dit nye etui til din Lenovo Tab 3 Plus 10 idag og slip for bekymringerne

Powerbanks for Lenovo Tab 3 Plus 10

Er du også træt af din Lenovo Tab 3 Plus 10 løber tør for strøm under turen? Så ville en investering i en powerbank være lige hvad du havde brug for. Hos Lux-case finder du et bredt udvalg af powerbanks. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på en gang fx din tablet og din tablet samtidig. Hvad med en powerbank som oplades via solen stråler, vi har powerbanks som klare alt lige fra 1 opladning og helt op til 4-5 opladninger. Så uanset hvad du måtte mangle kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af powerbanks.

Det er som regel altid under de mest vigtige ting at din tablet er ved at løbe tør for strøm, det kan du være foruden med en powerbank til din Lenovo Tab 3 Plus 10. Find din nye powerbank hos Lux-case idag.

Lenovo Tab 3 Plus 10 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Lenovo Tab 3 Plus 10 covers og tilbehør https://lux-case.dk/lenovo-tab-3-plus-10.html