Lenovo Tab 3 A7-10F

Lenovo Tab 3 A7-10F
Lenovo Tab 3 A7-10F har en 7” IPS skærm med en opløsning på 1024x600 og 170 pixels per inch. Den gør brug af en 1.3 GHz Quadcore Mediatek MT8U127 processor og med 1 GB ram kan den håndtere de fleste opgaver uden problemer. Som standard er der 8 GB lagerplads i tabletten som dog kan udvides helt op til 64 gb ved hjælp af et MicroSD kort. Tabletten har indbygget højtaler og mikrofon, hvilket gør den oplagt til både at se film og til at foretage videoopkald med. Du kan også tage billeder med tablettens to kameraer. Dets primære kamera er på 2 eller 5 megapixels (afhængig af modeltype) og du får dermed ikke imponerende billeder i høj kvalitet, men billederne er klare og tydelige og ikke grynet. Dets sekundære kamera er enten et VGA kamera eller er på 2 megapixel og egner sig dermed udelukkende til selfies og videoopkald.

Mangler du et eller andet til din Lenovo Tab 3 A7-10F? Hos Lux-case er vi sikre på at du kan finde det du leder efter! Vi har et kæmpe sortiment som blandt andet indeholder covers, etuier, kabler, høretelefoner, mini-højtalere, powerbanks og meget andet! Det handler derfor også blot om at du går på opdagelse og finder frem til det du mangler! Vi sørger naturligvis for at dit nye tilbehør er på vej til dig hurtigst muligt, så hvad venter du på?
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Lenovo Tab 3 A7-10F

Leder du efte ret beskyttende etui eller cover til din tablet? Vi anbefaler altid at du beskytter din tablet på en eller anden vis. Det kan hurtigt blive en dyr affære hvis din tablet ved et uheld går i stykker og du er nødt til at investere i en helt ny. Med et cover eller et etui er du sikker på at din tablet ikke lider overlast og du forlænger dermed også dets levetid betydeligt. Vi har naturligvis mange forskellige motiver, farver og materialer at vælge imellem når du skal træffe dit valg. Det handler derfor også blot om at du går på opdagelse i vores store sortiment og finder det du mangler. Vi sørger selvfølgelig for at du har dit nye cover eller etui i hænderne hurtigst muligt.

Powerbanks til Lenovo Tab 3 A7-10F

Er du træt af at din tablet altid løber tør for strøm? I stedet for at holde dig indendørs og i nærheden af en stikkontakt, så bør du anskaffe dig en powerbank så du altid har strøm lige ved hånden. Vi har mange varianter at vælge imellem og du kan dermed både vælge imellem mange forskellige kapaciteter såvel som powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid. Vi har tilmed en powerbank som du kan oplade ved hjælp af solens stråler og som er perfekt til vandreture eller til når du er på camping. Slip for at bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok på din tablet og køb istedet en powerbank så du kan bruge den lige så tosset som du vil.

Mini-højtalere og høretelefoner til Lenovo Tab 3 A7-10F

Mangler du en ny mini-højtaler? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af mini-højtalere som er perfekte at medbringe på farten og som afspiller musik i høj kvalitet og med en høj volumen! Vil du gerne dele din musiksmag med omverdenen, så er det selvfølgelig oplagt at anskaffe sig en mini-højtaler! Vi har mange forskellige varianter at vælge imellem. Vi har både mini-højtalere som kan oplade din tablet samtidigt med at musikken afspiller og mini-højtalere som afgiver et imponerende lysshow i LED i takt med at musikken spiller! Vil du derimod hellere fordybe dig i musikkens verden, så kan du naturligvis også finde masser af høretelefoner her hos os. Vi har både on-ear og in-ear modeller, så der burde være noget for enhver smag.