Lenovo Tab 2 A8-50

Lenovo Tab 2 A8-50
Lenovo Tab 2 a8-50 kom på markedet I juni 2015 og vejer blot 360 gram og er 8.9 mm tyk! Den fås i 4 farver; Pearl white, Ebony, Midnight Blue og Neon pink, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Tabletten har en 8 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 800x1280 som understøtter multitouch og som fremgår tydelig og klart i farverne. Lenovo Tab 2 a8-50 gør brug af en 1.3 Ghz Quadcore processor og 1 GB ram. Tabletten fås i to versioner, hvoraf 4G modellen anvender Mediatek MT8735 og WIFI modellen anvender Mediatek MT8161 - begge er dog lynhurtige og den største mærkbar forskel er netop hvorvidt de understøtter 4G eller WIFI. Lenovo Tab 2 a8-50 har indbygget 8 eller 16 GB plads og understøtter derudover MicroSD op til 32 GB ekstra lagerplads. Tabletten har et 4290 mAh batteri som grundet optimering fra Lenovos side giver dig en batteritid på helt op til 8 timer! Den har et primært kamera på 5 megapixel og et sekundært kamera på 2 megapixel.

Mangler du en god måde at beskytte din Lenovo Tab 2 a8-50 på? Så er du kommet til det rette sted! Lux-case.dk har et stort udvalg af forskellige måder at beskytte din tablet på, uanset om du leder efter et cover, et etui eller en anden smart måde at opbevare din tablet på. Vi har også et stort udvalg af alt andet tilbehør du skulle mangle såsom højtalere, høretelefoner, holdere og meget andet! Husk at vi sender produkterne samme dag så længe du bestiller inden kl 17 og at vi altid har gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Leder du efter tilbehør til din Lenovo Tab 2 A8-50? Så er du havnet det rette sted! Lux-case.dk har et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet. Af covers og etuier alene, har vi et bredt udvalg af forskellige materialer, farver og motiver. Det handler således blot om at gå på jagt og om at finde lige præcis den form for beskyttelse du ønsker. Det kan altid betale sig at investere en smule i at beskytte dine enheder, da en skade oftest kan være en dyr affære at få repareret. I de fleste tilfælde kan det knapt nok svare sig at reparere enheden og man skal istedet ud og investere i en helt ny. Spar dine bekymringer og køb en smart måde at beskytte din tablet på, så du er klar når uheldet er ude! Foruden den beskyttelse covers og etuier giver din tablet, så kan de oftest også udvide tablettens funktionaliteter. Vælg fx. et cover med indbygget kortholder, så du kan have alt samlet med på farten eller vælg et flip-cover der giver dig mulighed for at anvende tabletten i liggende tilstand (til at se film m.m.) Er du ikke så meget for at pakke din tablet for meget ind, så har vi også et udvalg af skærmbeskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelsesglas, som beskytter din tablet mod ridser og mod skrammer.

Er du på udkig efter nogle høretelefoner af høj kvalitet med pasform, så har vi et stort udvalg fra forskellige producenter, med forskellige funktionaliteter og i mange farver! Er høretelefoner ikke nok, så har vi også et stort udvalg af bærbare højtalere, så du kan tage din musik med på farten og dele din musik med omverdenen. Vi har også et stort udvalg af andet tilbehør såsom kabler, opladere, tasker, SDkort, holdere og meget andet! Har vi mod forventning ikke det du er på udkig efter, så send os en email og vi vil se om vi ikke kan få det med i vores store sortiment. Husk at vi altid sender din bestilling samme dag, så længe bestillingen afgives inden kl 17. Vi betaler desuden alle fragtomkostninger og du som kunde betaler derfor ikke en øre i forsendelsesomkostninger. Med et kæmpestort udvalg, billige priser og gratis levering, håber vi hos Lux-case.dk på at få endnu flere glade kunder igennem butikken!