Lenovo Tab 2 A7-30

Lenovo Tab 2 A7-30
Lenovo Tab 2 A7-30
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Leder du efter et beskyttende cover til din Lenovo Tab 2 A7-30?


Undgå ridser og skrammer og køb et cover der sørger for at din smartphone er beskyttet. Vi har et stort udvalg hos Lux-case – faktisk Danmarks største, så du kan være sikker på at du kan finde et cover der er lige dig. Vi har mange covers i forskellige motiver og farver. Materialerne spænder fra ægte læder til hybrid-covers, TPU, Hårdt plastik og kunstlæder. Det er op til dig! Er du ikke fan af at pakke din telefon ind, kan du vælge at investere i skærmbeskyttelse i stedet. Vi har mange typer – både pasform men også universelle der skal klippes til. Leder du blot efter en smart måde at opbevare din telefon på, på farten har vi flere tasker og punge som også sikrer din telefon mod skader.

Højtalere og høretelefoner til din Lenovo Tab 2 A7-30


Med en så god musikafspilningskvalitet, ville det være en skam at gå på kompris med lydkvaliteten. Hos Lux-case.dk har vi mange bud på hvordan du kan nyde din musikafspilning bedst mulig. Hvad enten der er tale om højtalere eller høretelefoner, så har vi det! Mange af de høretelefoner der medfølger nyere smartphones og tablets er ikke af højeste kvalitet og har en dårlig pasform. Du kan både finde on-ear og in-ear høretelefoner her. Højtalere har vi ligeledes et stort udvalg af i mange størrelser og farver! Husk at vi har gratis fragt direkte til din dør.

Mangler du et kabel eller en holder til din Lenovo Tab 2 A7-30?


Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af forskellige kabler der er kompatible med din telefon. Køb en lader til bilen eller kontoret og vær sikker på at du altid er til at komme i kontakt med. Har du behov for håndfri telefoni, så har vi også et stort udvalg af forskellige holdere til bilen og cyklen – blandt andet med klik-lås, sugekop og monteringsbeslag til ventilationsystemet i bilen.