Lenovo Tab 2 A7-10

Lenovo Tab 2 A7-10
Lenovo Tab 2 A7-10 udkom i starten af 2015 og var for mange et oplagt valg – en billig tablet med lækre specifikationer! I skrivende stund er tabletten stadigvæk udsolgt hos Lenovo, så der er nok noget om det. Tabletten kommer med Android OS v 4.4 (Kitkat) og er kompatibel op til 5.0 (Lollipop), 1 gb ram, 8/16 gb lagerplads og har et 3450 mAh batteri, der sikrer dig op til 8 timers oppetid. Med en IPS LCD 7 tommerS skærm og en opløsning på 600x1025 og 170 pixels per inch får du en god skærm til prisen, som understøtter multi-touch op til 5 fingre. Tabletten vejer blot 269 gram og med en ridsefast skærm er den nem at tage med på farten uden at skulle bekymre sig. Tabletten kører de nyeste spil uden problemer, understøtter mkv video og OTG. Fås i Sort.

Når tabletten altid er med på farten, er der stor sandsynlighed for at uheldet er ude på et eller andet tidspunkt. Uanset hvor forsigtig man end er, så sker der uheld. Det er derfor en rigtig god ide at købe et beskyttende cover eller at beskytte din tablet på anden vis, så du ikke pludselig står med en brevvægt istedet for en fungerende tablet. Hos Lux-case.dk har vi kæmpe udvalg af covers, cases og standere til din Lenovo Tab 2 A7-10, så der der er noget for enhver smag. Vi har mange forskellige farver og motiver og materialer. Vi har covers og cases i kunstlæder, ægte læder, TPU, hårdt plastik samt hybrid covers. Er du ikke meget for at pakke din tablet for meget ind, har vi også et udvalg af skærmbeskyttelsesfilm der beskytter din tablets skærm mod ridser og skrammer. Er du på udkig efter andet tilbehør til din Lenovo Tab 2 A7-10 har vi også det – hvad enten der er tale om opladere, usb-kabler, holdere, standere, tasker eller sleeves.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers, standere og etuier til din Lenovo Tab 2 A7-10
Leder du efter et cover til din Lenovo Tab 2 A7-10, så har vi det uden tvivl her! Med et tri-fold cover får du fx et cover som både beskytter din tablet mod skader og som også er funktionel, da det kan bruges som stander til din tablet. Der er mange valgmuligheder hos Lux-case.dk og du kan vælge mellem mange typer af covers, i forskellige farver, materialer og med forskellige motiver. Du kan være sikker på at finde det du mangler hos os – vi har nemlig Danmarks største udvalg af covers og tilbehør til telefoner og tablets. Er du ikke helt vild med tanken om at pakke din tablet så meget ind, så har vi mange andre alternativer såsom tasker, etuier og sleeves. Trods tabletten er ridsefast er det stadigvæk muligt at skade din skærm. Her anbefaler vi skærmbeskyttelsesfilm eller lignende, som er en nem og bekvem måde at beskytte din tablet yderligere på uden at gå på kompromis med dets funktioner.

Kabler og høretelefoner til Lenovo Tab 2 A7-10
Mangler du et specifikt kabel til din tablet eller en ekstra oplader? Vi har det meste i kabler og tilbehør til din Lenovo Tab 2 A7-10. Det kan tit godt betale sig at have mere end en oplader, for forsvinder den så står du på bar bund og uden kontakt til omverdenen. Det kan derfor være en god ide at have en oplader på fx. kontoret, i bilen og i hjemmet. De høretelefoner der følger med de fleste tablets og smartphones er som regel desværre ikke af særlig høj kvalitet og har en elendig pasform – hos Lux-case.dk har vi derfor også masser af forskellige høretelefoner i alverdens farver og mærker, både on-ear og in-ear med rigtig god pasform. En tablet med god lyd kræver gode høretelefoner, så der ikke opstår flaskehalse.