Lenovo Tab 2 A10-30

Lenovo Tab 2 A10-30
Lenovo Tab 2 A10-30 vejer blot 525 gram, fås i blå og hvid og er en tablet der synes at kunne det meste. Lenovo beskriver den selv som en ’entertainment’ tablet og det er den i sandhed også! Tabletten har et 7000 mAh batteri der giver en batteritid på hele 10 timer og brugen af Qualcomm Snapdragon 200 og 1GB ram gør at den reagerer lynhurtigt. Du kommer heller ikke til at mangle plads, da tabletten understøtter MicroSD op til 64 GB foruden de indbyggede 16 GB eMMC. Lenovo Tab 2 A10-30 har en 10.1 tommers IPS LED skærm med en opløsning på 1200x800 og trods de to kameraer på henholdsvis 5 megapixel (primær) og 2 megapixel (sekundær) ikke er noget at råbe højt om, så tager de fremragende billeder og optager video i god kvalitet.

Mangler du et cover eller et smart etui til at beskytte din Lenovo Tab 2 A10-30? Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg til netop din tablet. Vælg mellem mange forskellige materialer, motiver og farver! Mangler du andet tilbehør, så har vi det også her; højtalere, høretelefoner, holdere, beskyttelsesfilm - vi har det hele! Husk at vi altid har gratis levering og at vi afsender din bestilling allerede samme dag, så længe du bestiller inden kl 17!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Leder du efter tilbehør til din Lenovo Tab 2 A10-30? Så er du havnet det rette sted! Lux-case.dk har et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet. Af covers og etuier alene, har vi et bredt udvalg af forskellige materialer, farver og motiver. Det handler således blot om at gå på jagt og om at finde lige præcis den form for beskyttelse du ønsker. Er du ikke så meget for at pakke din tablet for meget ind, så har vi også et udvalg af skærmbeskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelsesglas, som beskytter din tablet mod ridser og mod skrammer. Det kan altid betale sig at investere en smule i at beskytte dine enheder, da en skade oftest kan være en dyr affære at få repareret. I de fleste tilfælde kan det knapt nok svare sig at reparere enheden og man skal istedet ud og investere i en helt ny. Spar dine bekymringer og køb en smart måde at beskytte din tablet på, så du er klar når uheldet er ude! Foruden den beskyttelse covers og etuier giver din tablet, så kan de oftest også udvide tablettens funktionaliteter. Vælg fx. et cover med indbygget kortholder, så du kan have alt samlet med på farten eller vælg et flip-cover der giver dig mulighed for at anvende tabletten i liggende tilstand (til at se film m.m.) Vi har endda covers der giver mulighed for begge dele!

Foruden beskyttelse til din tablet, har vi også et stort udvalg af andet tilbehør såsom kabler, opladere, tasker, SDkort, holdere og meget andet! Har vi mod forventning ikke det du er på udkig efter, så send os en email og vi vil se om vi ikke kan få det med i vores store sortiment. Er du på udkig efter nogle høretelefoner af høj kvalitet med pasform, så har vi et stort udvalg fra forskellige producenter, med forskellige funktionaliteter og i mange farver! Er høretelefoner ikke nok, så har vi også et stort udvalg af bærbare højtalere, så du kan tage din musik med på farten og dele din musik med omverdenen.

Husk at vi altid sender din bestilling samme dag, så længe bestillingen afgives inden kl 17. Vi betaler desuden alle fragtomkostninger og du som kunde betaler derfor ikke en øre i forsendelsesomkostninger. Med et kæmpestort udvalg, billige priser og gratis levering, håber vi hos Lux-case.dk på at få endnu flere glade kunder igennem butikken!