Lenovo S920

Lenovo S920
Lenovo har ikke får produceret smartphones, men man sige det er lykkedes til fulde med denne Lenovo S920. Lux-case.dk har naturligvis hjemkøbet et stort parti af forskellige former for tilbehør og udstyr til denne model, som vi tror bliver rigtig populær herhjemme. Vi har mange forskellige covers, etuier og punge til denne model, så du kan få top beskyttelse af enhver slags. Vi har også holdere til bilen og til cyklen. Ekstra opladere og kabler, så du ikke kommer til at mangle Lenovo S920 tilbehør af nogen art. Vi har desuden GRATIS fragt og sender samme dag, når du bestiller inden kl 17.00
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lenovo S920

 

Lenovo S920 er en af de telefoner som Lenovo har introduceret til at forsøge af få en luns af det danske marked med. Det er en virkelig god kvalitetstelefon, der klart lever op til den høje kvalitet, der kendetegner deres bærbare.

Vi har bestilt et stort parti af kvalitetsprodukter hjem til denne model, så du kan nyde alle de muligheder denne telefon giver dig uden at komme galt afsted. Vi har således både Lenovo S920 etuier, cover, poser, punge, tasker, bilholdere og cykelholdere.

 

Lenovo S920 covers

 

Vores covers til Lenovo S920 fås i mange forskellige materialer. Af de mest solgte er silikone og plastik covers, der på hver deres måde bedst beskytter din mobil. Et silikone cover er godt, hvis du taber den, da det bedre kan absorbere slaget fra falder end et plastik cover. Det er også blødt og behageligt at røre ved. Et plastik cover har den fordel, at det er hårdt, så et møde med en skarp eller stump genstand ikke resulterer i skader på telefonen, men kun på coveret. Den bedste løsning er dog at kombinere begge disse løsninger i et dobbelt beskyttende cover med silikone indvendigt og plastik udvendigt. På den måde sikrer du, at din telefon er beskyttet maksimalt mod alle former for slag, fald og skrammer.

 

Lenovo S920 tilbehør

 

Udover beskyttelse til ens smartphone er det tit også nødvendigt med andre former for tilbehør.

Vi har derfor også et godt udvalg af forskellige former for holdere, opladere og kabler.

Af holdere har vi bl.a. en bilholder til Lenovo S920, der er rigtig god på længere ture, hvor du har brug for nem adgang til din mobil til når du taler i den eller bruger den til GPS eller andre kortfunktioner. Det er besværligt og næsten farligt ikke at have ens telefon forsvarligt monteres. Det gør det også mere behageligt at betjene den under kørsel, når man stadig kan have blikket rettet mod vejen mens man foretager et par tryk på skærmen. Dertil hører meget naturligt en Lenovo S920 biloplader, så din telefon ikke er løbet tør for strøm inden du når din destination. Vores opladere til bilen passer til alle bilmodeller og lader hurtigt til telefon op på ny.

Hvis du mere er til at cykle, når du skal noget, har vi også meget funktionelle og gode holdere til cyklen. Vores Lenovo S920 cykelholdere passer til alle cykler og kan nemt monteres og justeres. Det er fordelagtigt at have solidt placeret ved styret, så du kan holde øje med om du får et opkald mens du cykler. Vi har også holdere til cyklen, der skal monteres under sadlen, så du kan gemme din mobil helt afvejen mens du cykler.