Lenovo Phab 2

Lenovo Phab 2
Lenovo Phab 2

Lenovo Phab 2 blev lanceret i Juni 2016 og er en Android smartphone. Den er kun 9.6 mm tynd og så vejer den blot 225 gram, de yderligere dimensioner lyder på 175 x 89.5 mm. Lenovo Phab 2 er med Dual SIM, så hvis du føler at du ikke har nok hukommelse i 32 GB som er standard, er det muligt at indsætte et mikro-SD kort på 256 GB. Skærmen på Lenovo Phab 2 er en IPS LCD 6.4 tommer touchskærm med 16M farver, der har en opløsning på hele 720 x 1280 pixels. Lenovo Phab 2 har et stærkt chipset, som er et Mediatek MT8735 samt en lynhurtig CPU som er en Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 processor. Dette hardware er super kraftigt og den vil kunne klare alt hvad du måtte udsætte dem for. Kameraerne i Lenovo Phab 2 består af et primært kamera som er et 13 MP kamera med Geo-tagging, HDR, phase detection, panorama, ansigtsgenkendelse og autofokus. Frontkameraet er et 5 MP kamera som tager super gode selfies. Lenovo Phab 2 fås 2 forskellige farver – Gunmetal Grey og Champagne Gold.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din Lenovo Phab 2? Hos Lúx-case finder du alt hvad du måtte mangle af tilbehør til din Lenovo Phab 2. Vi har blandt andet covers, etuier, tasker, punge, minihøjtalere, powerbanks og meget andet! Hop in på Lux-case.dk og find netop det du måtte mangle i dag. Vi sørger naturligvis for at du altid har dit nye tilbehør i hænderne hurtigst muligt!

Beskyt din Lenovo Phab 2 med et smart og beskyttende cover. Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af flotte covers. Med et cover kan du personliggøre og beskytte din smartphone samtidig, Det vil altid kunne betale sig at passe godt på sin smartphone. Da det hurtigt kan blive utrolig dyrt, hvis uheldet skulle være ude. Så hop ind på vores hjemmeside og gå på opdagelse i vores store udvalg og find netop det cover som måtte falde i din smag, inden uheldet måtte være ude.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers

Mangler du et beskyttende cover til din Lenovo Phab 2? Hos Lux-case finder du et sort udvalg af forskellige covers. Vælg blandt andet imellem cover som er lavet af ægte læder, kunstlæder, plastik, silikone, aluminium og meget mere! Vi har også covers i alle regnbuens farver, samt et stort udvalg af forskellige motiver og mønstre. Så uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det i vores sortiment. Det kan altid betale sig at beskytte din Lenovo Phab 2 mod eventuelle skrammer og slag, da det hurtigt kan gå hen at blive dyrt hvis du skal reparere den eller hvis du i værste fald skal ud og investere i en helt ny smartphone. Det eneste du blot skal gøre at gå på opdagelse i vore store udvalg og finde netop det cover som måtte falde i din smag. Beskyt din Lenovo Phab 2 i dag inden uheldet måtte være ude.

Cases

Står du og mangler noget sikker beskyttelse til din Lenovo Phab 2? Hos Lux-case finder du Danmarks bredeste udvalg af etui i alle former. Vælg blandt andet imellem etuier som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal, aluminium og meget andet! Mange af vores etuier har enten indbygget pung hvor du plads til både til kort og kontanter eller indbygget kortholder. Stort alle vores etuier kan foldes ud så de kan bruges som stander til din Lenovo Phab 2 så du let kan se film, serier og sport. Er uheldet ude og du ikke har fået investeret i et etui til din smartphone, så kan det hurtig blive meget dyrt i reparationer. Det kan derfor klart betale sig at investere i et etui i dag.

Du skal blot gå ind på vore hjemmeside og finde det etui som måtte falde i din smag, så du kan beskytte din Lenovo Phab 2 mod utilsigtede skader!

Speakers

Spiller du ofte musik fra din Lenovo Phab 2 når du er på farten eller på stranden? Så er det måske en god idé at investere i en mini-højtaler. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af forskellige mini-højtalere i massevis af flotte designs og med smarte funktioner. Vi har blandt andet mini-højtalere som kan oplade din smartphone imens den spiller musik eller hvad med en højtaler som blive opladet af solens stråler? Vi har også vandtætte og ledningsfrie højtalere, så anset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det i vores udvalg lige her hos Lux-case. Gå på opdagelse i dag og find frem til lige præcis det du står og mangler.

Lenovo Phab 2 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Lenovo Phab 2 covers og tilbehør https://lux-case.dk/lenovo-phab-2.html