Lenovo Phab 2 Plus

Lenovo Phab 2 Plus

Lenovo Phab 2 Plus blev lanceret i Juni 2016 og er en Android smartphone. Den er kun 9.6 mm tynd og så vejer den blot 218 gram. De yderligere dimensioner lyder på 173.9 x 88.3 mm. Lenovo Phab 2 Plus er med Dual SIM, så hvis du føler at du ikke har nok hukommelse i 32 GB som er standard, så er det muligt at indsætte et mikro-SD kort på 256 GB. Skærmen på Lenovo Phab 2 Plus er en IPS LCD 6.4 tommer touchskærm med 16M farver, der har en opløsning på hele 1080 x 1920 pixels. Lenovo Phab 2 Plus har et stærkt chipset, som er et Mediatek MT8783 samt en lynhurtig CPU som er en Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 processor. Dette hardware er super kraftigt og den vil kunne klare alt hvad du måtte udsætte dem for. Kameraerne i Lenovo Phab 2 Plus er et primært kamera som er et 13 MP kamera med Geo-tagging, HDR, phase detection, panorama, ansigtsgenkendelse og autofokus. Frontkameraet er et 8 MP kamera som tager super gode selfies. Lenovo Phab 2 Plus fås 2 forskellige farver – Gunmetal Grey og Champagne Gold.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din Lenovo Phab 2 Plus? Hos Lúx-case finder du alt hvad du måtte mangle af tilbehør til din Lenovo Phab 2 Plus. Vi har blandt andet covers, etuier, tasker, punge, minihøjtalere, powerbanks og meget andet! Hop in på Lux-case.dk og find netop det du måtte mangle i dag. Vi sørger naturligvis for at du altid har dit nye tilbehør i hænderne hurtigst muligt!

Står du og mangler et beskyttende cover til din Lenovo Phab 2 Plus? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af cover. Vi har blandt andet cover som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere! Så uanset hvad du måtte søge kan du helt sikker finde det i vores udvalg. Beskyt din Lenovo Phab 2 Plus i dag og slip for uforudsete skader.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers

Mangler du et cover til Lenovo Phab 2 Plus? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af flotte og beskyttende covers. Vi har blandt andet covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal, aluminium og meget andet. Samt massevis af covers som har flotte prints, farver, motiver og mønstrer! Så hvad end du skulle være på udkig efter kan du helt sikkert finde det i vores store udvalg. Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Lenovo Phab 2 Plus mod eventuelle skrammer og slag, da det ofte hurtigt kan gå hen og blive meget dyrt at reparere din smartphone eller hvis i værste fald skal ud og investere i en ny. Med et cover kan du altid være helt sikker på at din Lenovo Phab 2 Plus forsvarligt. Beskyt din smartphone i dag med et cover og slip for bekymringerne.

Hop ind på Lux-case og surf dig igennem vores kæmpe udvalg og find netop det cover som skulle falde i din smag.

Cases

Beskyt din Lenovo Phab 2 Plus med et beskyttende cover fra Lux-case. Vi har Danmarks største udvalg af etuier, så du kan helt sikkert finde et etui som falder i din smag. Med et etui til Lenovo Phab 2 Plus kan du personliggør og beskytte din smartphone samtidig. Vi har et stort udvalg af cover, du finder blandt andet cover som er lavet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget andet! Mange af vores etuier har enten indbygget kortholder der har plads til det hele eller hvad med en smart flipfunktion så du kan nemt kan se film, serier og sport på din smartphone, vi har også etuier der har begge dele. Hos Lux-case finder du også et kæmpe udvalg af etuier med massevis af flotte motiver, farver og mønstrer. Hop ind på vores hjemmeside og find dit etui i dag, så du kan slippe for uheldige skader og dyre reparationsregninger. Beskyt din Lenovo Phab 2 Plus i dag før uheldet skulle være ude.

Car holders

Hos Lux-case anbefaler vi altid vores kunder at investere i en bilholder til din Lenovo Phab 2 Plus så du ikke bliver forstyrret under kørsel. Med en bilholder til din Lenovo Phab 2 Plus kan du også meget nemmere bruge din smartphone til GPS-navigation og spille musik. Derudover kan du også nemmere oplade din Lenovo Phab 2 Plus uden at kablet bliver bøjet i enden. Vi har et stort udvalg af bilholdere til Lenovo Phab 2 Plus som alle sammen er super nemme at montere.

Find din nye bilholdere og slip for bøder og trælse situationer hvor din smartphone ryger på gulvet midt under GPS-navigation.

Lenovo Phab 2 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Lenovo Phab 2 covers og tilbehør https://lux-case.dk/lenovo-phab-2.html