Lenovo Miix 700

Lenovo Miix 700
Lenovo Ideapad Miix 700 kom på markedet i 2016 og det er tydeligt at se at Lenovo gør en ihærdigt indsats for at kunne konkurrere med tablets som er meget lig denne - såsom Microsoft Surface. Ideapad Miix 700 vejer blot 780 gram og afhængig af hvilken model du vælger, så understøttes helt op til 8 GB ram! Du kommer sandsynligvis heller ikke til at mangle plads lige foreløbigt, da Miix understøtter en 256 GB SSD harddisk. Når det kommer til processorkraft, så kan den også sagtens følge med! Miix gør brug af en Intel Core M7 processor der er lynende hurtig. Tabletten har en 12 tommers FHD+ IPS LED MultiTouch skærm med en opløsning på 2160x1440 og hele 216 pixels per inch og med et batteri der giver dig mulighed for at se film i 9 timer på din tablet, er der rig mulighed for at beundre skærmens fremragende billedkvalitet. Det indbyggede webcamera på 5 megapixel kan optage i begge retninger, hvilket giver dig gode muligheder for både at foretage videoopkald såvel som at tage billeder af omgivelserne. Miix kører Windows 10 og kan det hele! Brug den medfølgende stylus på farten eller sæt et keyboard til keyboard docken og anvend tabletten som en bærbar computer.

Hos Lux-case kan du finde massevis af tilbehør til din tablet! Vi har både covers, etuier, sleeves, kabler, mini-højtalere, powerbanks og meget andet! Vi har et kæmpe sortiment, så det handler sådan set blot om at du går på udkig og finder frem til det du står og mangler! Vi sørger naturligvis for at sende dit tilbehør til dig hurtigst muligt, så hvad venter du på? Gå på opdagelse!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til Lenovo Tab 3 A7-10F

Det er altid en god ide at beskytte din tablet mod utilsigtede skader. Et uheldigt stød eller slag kan hurtigt beskadige din tablet og gøre den ubrugelig. Beskytter du din tablet med et cover eller et etui, så slipper du for at skulle ud og investere i en ny tablet. Betragt derfor også et etui eller et cover som en lille investering som sørger for at din tablet har en lang levetid. Hos Lux-case kan du finde massevis af covers og etuier til din smartphone! Vi har naturligvis et stort og bredt udvalg som giver dig mulighed for at vælge imellem mange motiver, materialer og farver, så du kan få lige præcis det cover eller det etui som du står og mangler. Lux-case er altid det oplagte valg når det kommer til tilbehør til din tablet. Vi afsender altid din bestilling så hurtigt som muligt, vi har gratis levering og så er vi pålidelige - vi har været på tablet (og smartphone) markedet i mange år.

Powerbanks til Lenovo Miix 700

Det er altid irriterende at stå i en situation hvor ens tablet er løbet tør for strøm og især når der ikke er en stikkontakt i nærheden. Køber du en powerbank er du sikker på at du ikke står i sådan en situation og at du istedet blot kan fortsætte med at se film eller arbejde videre på tabletten. Hos Lux-case finder du mange forskellige typer powerbanks! Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid - uden tvivl en funktion som dine venner vil sætte pris på. Du kan også finde powerbanks som understøtter hurtig opladning af din tablet og powerbanks med stor kapacitet! Du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige farver når du skal vælge din nye powerbank.

Mini-højtalere til Lenovo Miix 700

Er lyden ikke høj nok for dig på din Miix 700? Hos Lux-case kan du finde masser af forskellige mini-højtalere som både kan anvendes med din tablet og din smartphone. Du kan blandt andet finde en mini-højtaler som kan oplade din tablet eller din smartphone samtidigt med at den spiller musik. Eller hvad med en mini-højtaler som afgiver et flot og imponerende lysshow med LED lys i takt med at musikken spiller? Du kan tilmed downloade nye lysshows og lave dine egne. Det kan kun anbefales at anskaffe sig en mini-højtaler, så du altid har en højtaler ved hånden når i er på stranden, i haven eller andre steder hvor der ikke lige er en stikkontakt i nærheden.