Lenovo Miix 310

Lenovo Miix 310
Lenovo IdeaPad Miix 310 er en af de tablets som sælges som en 2-i-1 løsning og dermed også bør fungere optimalt som en bærbar. Miix 310 gør netop dette og tabletten virker mere som en ultraportabel bærbar end en tablet du kan tilkoble et keyboard til. Den udkom i 2016, vejer blot 580 gram og kommer med Windows 10 Home som standard. Den har en IPS Multi-touch 10.1” tommers skærm med en opløsning på 1200x800 og 218 pixels per inch. Når tabletten anvendes med det medfølgende keyboard og anvendes i liggende tilstand kan opløsningen presses helt op til 1.920x1.080! Miix 310 gør brug af en Intel Atom 1.44 GHz x5-Z8350 processor og har 2 GB ram og alt fungerer dermed også som tiltænkt og uden at den fryser. Grafikkortet i tabletten er et Intel HD Graphics og præsterer præcis som forventet - fejlfrit men med visse begrænsninger. Miix 310 har en 64 GB eMMc harddisk som giver dig masser af plads til dine film og med tablettens 2 cellet 33 watt LI-polymer batteri er der batteritid til ca. 10 timer og masser af film. Tabletten har et kaamera på henholdsvis 2 megapixel og 5 megapixels.

Leder du efter et eller andet udstyr til din nye tablet? Hos Lux-case kan du uden tvivl finde lige præcis det du leder efter! Vores store sortiment indeholder blandt andet massevis af covers, etuier, kabler, høretelefoner, powerbanks, mini-højtalere, tilbehør til bilen og meget andet! Vi har som altid gratis levering og vi sørger selvfølgelig for at dit nye tilbehør til din Miix 310 er på vej til dig hurtigst muligt! Hvad venter du på? Gå på opdagelse og find det du mangler i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Lenovo Miix 310

Hos Lux-case anbefaler vi altid at du beskytter din tablet mod utilsigtede skader. Det kan meget vel være med til at forlænge din tablets levetid betydeligt. Et uheldigt stød eller fald kan hurtigt beskadige din tablet og når skaden først er sket, er der ikke meget at gøre. Det kan oftest ikke betale sig at få den repareret kontra at købe en spritny. Med et cover eller et etui er du sikker på at din tablet er godt beskyttet mod ridser. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem og du kan naturligvis vælge imellem mange forskellige farver, motiver og materialer når du skal træffe dit valg. Det er en lille investering indledningsvis som kan spare dig for mange penge på sigt.

Mini-højtalere og høretelefoner til Lenovo Miix 310

Mangler du et par nye høretelefoner til din tablet? Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af både on-ear og in-ear modeller, så der burde være noget for enhver smag. Du kan som altid vælge imellem mange forskellige modeller og er du træt af at dine høretelefoner hurtigt går til, så har vi også et udvalg af høretelefoner med en robust og vævet ledning som som sikrer dig at dine høretelefoner holder længe. Mangler du istedet en mini-højtlaler så du altid kan dele din musiksmag med omverdenen, så er du også havnet det helt rette sted! Vi har massevis af mini-højtalere i vores sortiment. Du kan blandt andet finde modeller som afgiver et imponerende lysshow i LED i takt med at musikken spiller. Eller hvad med en mini-højtaler som kan oplade din tablet samtidigt? Der er mange muligheder, så gå på opdagelse i vores sortiment og find frem til det du mangler!

Powerbanks til Lenovo Miix 310

Mangler du en powerbank til din tablet? Det kan kun anbefales, for der er ikke noget værre end når ens tablet løber tør for strøm og man ikke kan komme i kontakt med omverdenen eller få overført de data eller billeder som man har behov for. Vi har mange forskellige typer powerbanks i vores sortiment, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse og finder frem til det du mangler! Vi har blandt andet powerbanks som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler - perfekt til dig som tit er på camping eller på vandreture. Du kan også finde powerbanks som sørger for at din tablet bliver hurtigt opladet såvel som powerbanks som kan oplade flere enheder samtidigt!