Lenovo K5

Lenovo K5
Lenovo K5"Lenovo K5 kom på markedet i april 2016, vejer blot 142 gram og er imponerende 8mm tynd! Den har en IPS 5.” skærm med en opløsning på 720x1280 og med hele 294 pixels per inch er den utrolig behageligt at se film på. Dets to højtalere afgiver samtidigt lyd i høj kvalitet (Dolby), så der er ikke meget at sætte en finger på, når det kommer til underholdning på denne smartphone. Som standard har den 16 GB lagerplads som dog kan udvides med 32 GB ekstra ved hjælp af et mikroSD kort. Lenovo K5 gør brug af enten en Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 eller en quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 (afhængig af model) og med et Qualcomm MSM8929 Snapdragon 415 chipset og 2 GB ram, er der ikke meget som du kan smide efter denne smartphone, som den ikke vil kunne klare. Lenovo K5 har et primært kamera på hele 16 megapixels som tager fremragende billeder i høj kvalitet og smartphonens sekundære kamera på 13 megapixels udmærker sig når det kommer til at tage selfies eller under videoopkald. Trods at det er et særsyn i 2016 har denne smartphone både et udskifteligt 2750 mAh batteri og en indbygget FM radio tuner - begge funktioner som er meget efterspurgt på markedet og som der ikke er mange telefoner der kan mestre.

Mangler du et eller andet til din Lenovo K5? Hos Lux-case kan du uden tvivl finde lige præcis det du leder efter. Vi har et kæmpe sortiment som blandt andet indeholder covers, etuier, standere, tilbehør til bilen, kabler, høretelefoner, mini-højtalere, powerbanks og meget andet! Det handler derfor også blot om at du går på opdagelse, finder det du mangler og får det bestilt! Vi sørger naturligvis altid for at afsende din bestilling hurtigst muligt.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Lenovo K5

Det er altid en god ide at beskytte din smartphone mod utilsigtede skader. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af både covers og af etuier og vi er derfor også sikre på at du uden problemer kan finde et som falder i din smag.Vores store sortiment giver dig mulighed for at vælge imellem mange farver, motiver og materialer, så du kan få lige præcis det cover eller det etui som du leder efter. Der kan være mange penge at spare ved at investere i et cover eller et etui. Det er først når skaden er sket at du vil ærgre dig over at du ikke beskyttede din smartphone i tide.

Powerbanks til Lenovo K5

Er du hoppet med på Pokemon GO-bølgen? I så fald, så ved du også hvor stor en strømsuger spillet er og hvor hurtigt man kan glemme at man har været på farten i flere timer i jagten på nye pokemons. Med en powerbank i hånden eller i rygsækken er du sikker på at du har strøm nok på din smartphone til at pokemonjagten kan fortsætte. For dig som ikke spiller Pokemon Go, så er en powerbank stadigvæk oplagt at anskaffe sig, så du altid er sikker på at du har strøm lige ved hånden. Der er ikke noget mere irriterende end når man ikke kan komme i kontakt med omverdenen. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige powerbanks til din smartphone. Vi har både modeller som understøtter hurtig opladning, opladning af flere enheder på samme tid og tilmed modeller som kan blive opladet ved hjælp af solen stråler.

Mini-højtalere og høretelefoner til Lenovo K5

Mangler du et par nye høretelefoner til din smartphone? Hos Lux-case finder du massevis af høretelefoner og vi har naturligvis både on-ear og in-ear modeller, så der er lidt for enhver. Du kan som altid vælge imellem mange forskellige farver og er du træt af at dine høretelefoner altid går i stykker, så kan du også finde modeller som har en vævet og holdbar ledning som ikke just går til lige foreløbigt. Er du istedet på udkig efter en mini-højtaler til din smartphone, så er du også havnet det helt rette sted! Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem og du kan tilmed finde en model som kan oplade din smartphone samtidigt med at den afspiller musik! Du er dermed altid sikker på at du har strøm nok på din smartphone til at festen kan forsætte (så længe mini-højtaleren er opladet, selvfølgelig).