Lenovo IdeaTab S6000

Lenovo IdeaTab S6000
Lenovo IdeaTab S600 udkom i sommeren 2013 og vi er klar med alt hvad du har brug for i tilbehør, etuier og covers. IdeaTab S600 er en mellemklasse tablet der nu kan fås til en rigtig god pris i Danmark. Med 1.2 GHz Quad-core processor, 1GB RAM og 16/32 GB indbygget plads kan du ikke klage når den sælges helt ned til 1500 kr. i danske butikker. Displayet er på 10.1 tommer og har 1280 x 800 pixels, og vi har både covers, etuier og beskyttelsesfilm der passer perfekt til Lenovo IdeaTab S600. Når du køber hos os får du også gratis fragt på hele din ordre – så det er bare med at komme i gang.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lenovo IdeaTab S6000 Tilbehør, Covers & Etuier

Lenovo IdeaTab S6000 er en tablet i den billegere ende af markedet og kan købes til omkring 1600 kroner i danske netbutikker. Tabletten udkom i sommers, og Lux-Case.dk er selvfølgelig klar med alt hvad du kan drømme om i covers, etuier og tilbehør til Lenovo IdeaTab S6000. Alle vores produkter er i rigtig høj kvalitet og vi er rigtig stolte af vores store udvalg. Selvom IdeaTab S6000 kan fås til en rigtig god pris, så er det stadig en rigtig fin maskine: 1.2 GHz Quad-Core processor, 1 GB RAM og 16/32 GB indbygget plads (der kan opgraderes med op til 64 GB med microSD). Displayet er hvor denne tablet falder lidt bagefter – den har en dejlig stor skærm på 10.1 tommer, men ”kun” 1280 x 800 pixels.

Lenovo IdeaTab S6000 Cover

Lux-Case.dk har Danmarks største udvalg af covers til tablets og smartphones – langt over 10.000 forskellige modeller. Vi har selvfølgelig også massevis af covers til Lenovo IdeaTab S6000, alle i den gode slidstærke kvalitet der sørger for du beskytter din tablet bedst muligt. Tablets ender ofte i hænderne på familiens yngste, hvilket er super, bortset fra at der er lidt større chance for der kan forekomme uheld. Hvis du beskytter din tablet med et cover og beskyttelsesfilm, behøver du ikke længere bekymre dig så meget. Det beskytter nemlig mod tab, fald og andre uheld, og beskyttelsesfilm sørger for du undgår en skærm fuld af ridser.

Lenovo IdeaTab S6000 Etui

Et populært alternativ til covers er et smart etui. Her på Lux-Case.dk har vi et bredt udvalg af etuier til Lenovo IdeaTab S6000. Hvis et cover ikke er nok til dig, så er et etui en rigtig god investering. Udover at se super smart ud, så giver et etui også rigtig god beskyttelse til din tablet. Hvad der er endnu mere smart, er at mange af vores etuier har smarte ekstra funktioner som flipstativ og magnetluk. Det er en stilfuld måde at sætte din tablet i en mere behagelig stilling og magnetluk hjælper dig til at spare på batteriet.

Lenovo IdeaTab S6000 Tilbehør

Her på Lux-Case.dk er vi helt vilde med tilbehør til smartphones og tablets, og vi har virkelig et bredt udvalg til Lenovo IdeaTab S6000. Høretelefoner, biltilbehør, opladere, kabler, mini-højtalere, beskyttelsesfilm, standere og holdere... vi har det hele. Det er bare med at klikke dig rundt her på siden – du finder helt sikkert det du leder efter. For at gøre det hele endnu bedre har vi gratis fragt på alle ordre, ligegyldigt hvor meget du bestiller.