iPhone X

iPhone X
iPhone X

iPhone X hedder den telefon Apple har udgivet i forbindelsen med 10 års jubilæum af iPhone-serien I 2017 og som har gjort Apple til verdens største elektronik koncern. Denne telefon er utroligt smuk og et designmæssigt vidunder med lækre bløde former og en telefon der ligger perfekt i hånden. iPhone X kommer med med en edge -to edge 5.8 tommer skærm, der er den største skærm fra iPhone til dags dato og skærmen benytter super retina display OLED-teknologi. Dette giver endnu bedre farver og opløsning. Skærmen understøtter også HDR og har 3D Touch indbygget. Kameraet har 12 megapixel opløsning med optisk dual billedstabilisering, der gør at den tager flottere billeder i mørke. Denne telefon har ikke nogen hjem-knap og man swiper for at komme ind til startskærmen. Man kan låse op ved at benytte en ansigtsscanne funktion, kaldet Face ID. iPhone X kommer med trådløs opladning og har batteritid, der er to timer længere end på iPhone 7.

Endeligt kan nævnes at iPhone X stilfulde tidsløse design, gør at din telefon forbliver unik og smuk i mange år fremover.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til iPhone X. Vi har et af Danmarks største udvalg af iPhone X, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har F.eks covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere, powerbanks. Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret bestilt til din iPhone X.

Din iPhone X er en smuk, men også en dyr telefon. Det kan altid betale sig at beskytte din telefon. Hvad med at anbefale i et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod slag og stød. Du kan nyde din telefon helt stressfri uden skal bekymre sig om få din telefon beskadiget. Vælg imellem mange flotte farver, motiver, materialer og få det cover til iPhone X, som du synes passer bedst.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til iPhone X

iPhone X er en utroligt smuk telefon men også en meget dyr telefon. Tag ikke nogen risiko og beskyt din telefon til enhver tid. Det kan altid betale sig at købe et cover til iPhone X, inden uheldet er ude. Hos Lux-case har vi altid et stort udvalg af covers til iPhone X. Der burde være noget for enhver smag og vores covers findes materialer som kunstlæder, plastik, silikone og hybrid. Vi har også de helt simple gennemsigtige iPhone X cover i silikone. Vores covers har desuden mange smarte funktioner som blandt andet kickstand til håndfri brug og covers der ikke efterlader fingeraftryk, for blot at nævne nogle få. Slip for at bekymring i dag. Det kan altid betale sig at være på forkant!

Smarte etuier til iPhone X

Med vores store udvalg af etuier til iPhone X kan du altid være sikker på at din telefon har den størst mulige beskyttelse samtidig med at du bære den med stil. iPhone X er en dyr telefon og det kan altid betale sig at anskaffe sig et etui, der yder optimal beskytttelse. Vores etuier findes i mange materiale som ægte læder, kunstlæder, plastik og silikone. Disse etuier kommer med mange funktioner som magnetisk lås, kan sammenfoldes til håndfri brug og har indbygget pung for at nævne nogle få.