iPhone SE / 5 / 5S

iPhone SE / 5 / 5S

iPhone 5 / 5S Cover, Tilbehør og Etuier - På Lux-Case.dk er vi som altid de første med de nyeste covers til iPhone 5 / 5S og alt andet iPhone 5S tilbehør. Og det er vi stadigvæk, selvom det er noget tid at telefonen udkom - i 2014. Grunden er simpel: Vi har Danmarks største udvalg af mobil covers! Det gælder ikke bare til Apple, men til at modeller. Vi ved at vores kunder stadigvæk er på jagt efter det bedste cover til iPhone 5, og det er lige hvad vi kan tilbyde. I underkategorierne kan du finde de mange forskellige iPhone 5 / 5S covers, der skulle være mulighed for at finde et cover som passer til enhver smag. Er du ikke efter et cover, men noget andet tilbehør, så kan du selvfølgelig også finde det. Du vil også finde et stort udvalg af etuier til iPhone 5 / 5S, blandt andet læder etuier med kortholder, beskyttelsesfilm, høretelefoner, mini-højtalere + en helt masse andet tilbehør til iPhone 5 / 5S. Her på siden finder du alt, hvad der skal til for at beskytte din iPhone 5. Måske har du brug for en taske til iPhone 5, et kabel eller en ny oplader. Uanset hvad du søger til din smartphone, så finder du det her hos lux-case.Husk du får Gratis Levering og prisgaranti på alt hos Lux-Case.dk! Find dit iPhone Cover i dag!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

iPhone SE / 5 & 5s Covers og Tilbehør fra Lux-Case.dk

Så kom den langt som længe iPhone 5. Mange har ventet spændt og vi har også ventet på lux-case længe.
Vi er allerede i fuld gang med at skaffe det første og største udvalg af covers til iPhone 5 og alt andet tilbehør til den nye iPhone, så vores kunder kun behøves handle mobil tilbehør et sted.

iPhone 5 Cover

Det er mange penge man skal give for en iPhone 5 og derfor er det også vigtigt at den er beskyttet ordenligt. Derfor sørger vi også for at have et bredt udvalg af iPhone 5 covers, så alle har mulighed for at finde et der passer til netop dem. Vi sælger mange ensfarvede, mønstrede og motiv silikone covers til iPhone 5 men også rigtig mange i hårdt plast, det er lidt forskelligt hvad folk ønskers så derfor er det også nødvendigt for os at få produceret så mange forskellige covers til iPhone 5 som muligt.

iPhone 5 Etui og Tasker

Det er vældigt moderne med en taske eller et etui til iPhone 5. Vi har mange forskellige etuier, det mest solgte er ægte læder etuier til iPhone 5, det kan både være i form af bælteklip taske eller mobil pouch i ægte læder. Udover etuier kan vi også præsentere et stort udvalg af mobil tasker til iPhone 5 i flere forskellige farver og design. Blomster tasker, cartoon tasker, fashion tasker og meget andet.

iPhone 5 Bumper

Bumper til iPhone 5 skal nok blive ligeså populær som den blev til iPhone 4. Silikone bumper, plastik bumper og aluminiums bumper til iPhone 5 er blevet så populært da den kun dækker kanterne på telefonen men stadig giver en utrolig god beskyttelses.  Vi har lavet en kategori for sig selv til iPhone 5 bumpers da vi har så mange forskellige.

iPhone 5 Beskyttelsesfilm

Udover beskyttelses med et cover, etui eller bumper, Så skal din fine dyre iPhone 5 da have noget beskyttelse til skærmen, det gøres ved at supplere sit køb med en beskyttelsesfilm til iPhone 5, så den kan beskytte mod støv, ridser og fedtede fingre.  De beskyttelsesfilm til iPhone 5 som vi sælger, er alle af god kvalitet og nemt at påsætte. Dog kan det være en god ide at se et lille klip på Youtube om hvordan man gør den ordenligt.

Så fik vi lige beskrevet lidt om de 4 mest solgte produkter til iPhone 5.  Men det betyder ikke at vi ikke også sælger en masse iPhone 5 opladere, USB kabler, stik og alt andet iPhone 5 tilbehør og gadgets.
Håber du finder det du søger, ellers må du skrive til vores support og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. Husk at der er gratis levering på alle ordrer på lux-case og vi sender din bestilling samme dag hvis inden kl 15.

 

iPhone 5S Covers

Den længe ventede iPhone 5S + covers er endelig kommet til Danmark og det glæder mange af vores kunder. Denne telefon, der kommer med det absoluit nyeste af high tech isenkram indenfor mobitelefon specifikationer fortjener kun den bedste beskyttelse. Derfor har vi her på lux-case.dk fået leveret det bedste tilbehør, der er tilgængeligt på markedet til denne model.

Lux-case.dk sælger kun de bedste covers til iPhone 5S, så denne fine telefon bliver beskyttet så godt som overhovedet muligt. Vi har rigtig mange forskellige slags i mange forskellige farver og design. Lige fra super fede bling bling covers med diamanter til covers af ægte læder, hvis du vil have en stilbevidst og flot telefon. Vores covers er desuden testet, så du er sikker på, at dit cover rent faktisk også beskytter din telefon mod fald og slag. Derfor får du hos lux-case.dk både et ultra beskyttende cover, men samtidig også et meget smukt cover, der kan få din smartphone til at skille sig ud for mængden.

iPhone 5S Etui

Vi er sikre på, at iPhone 5S bliver en meget populær model grundet den store hype, der har været inden udgivelsen. Derfor kan et etui til iPhone 5S være med ti, at du synes, du ikke har den samme model som alle andre. Et etui fra lux-case.dk er desuden af den højest tilgængelige kvalitet uden du skal betale det hvide ud øjnene for det. Vi har ægte læder etui til iPhone 5S samt mange andre varianter.

Et etui fra lux-case.dk er din garanti for et flot beskyttende etui til iPhone 5S, der udover at yde beskyttelse også personliggøre det og får din telefon til at skille sig ud for mængden. Vi har etuier i ægte læder og med side flip funktion, så du altid har nem adgang til mobilen på trods af optimal beskyttelse på alle leder og kanter.

iPhone 5S Beskyttelsesfilm

Den første type beskyttelse vi anbefalder vores kunder at købe er beskyttelsesfilm. Udover at beskytte din telefon mod ridser i skærmen er det også bekvemelig at have på i hverdagen, da det afviser fedt og snavs fra skærmen, sådan at du selv med lidt beskidte fingre kan besvare et opkald uden at være nervøs for skærmen, der er godt beskyttet med det tynde, men holdbare beskyttelsesfilm. iPhone 5S beskyttelsesfilm er godt og særdeles anvendeligt. Både til at undgå snavsede fingre, men også til beskyttelse mod eventuelle ridser i skærmen.

iPhone 5S Biltilbehør – Biloplader & Bilholder

Mange bilister har valgt at anskaffe sig en iPhone 5S bilholder, så de sikkert kan følge med på deres smartphone skærm. En sådan kan med god grund kombineres med en iPhone 5S biloplader, så skærmen ikke taber hele batteriet på din smartphone inden du når frem. Vi har også masser af andet Phone 5S biltilbehør. Mangler du kabler til din telefon har vi også iPhone 5S kabel, der sikrer hurtig dataoverførsel af billeder og lignende til din Mac eller, hvad du ellers har. iPhone 5S mini-højtaler er gode på værelset eller i andre mindre rum i hverdagen eller til mindre selskaber. Når du bare er dig selv kan et par iPhone 5S høretelefoner som oftes være den bedste løsning.

Biltilbehør til iPhone 5S er en god ting at have i bilen for de fleste, der anvender deres smartphone meget under kørsel. De fleste af os bruger i dag mobilen som GPS eller har en app med kort funktion installeret, så vi får mest muligt ud af vores små teknologiske vidundere. Og lige præcis iPhone 5S er fantastisk at anvende som vejviser i bilen. Derfor er vi sikker på, du bliver rigtig glad for dit biltilbehør til iphone 5S.

Har du endnu ikke en bilholder til iPhone 5S kan du købe en her. Vores bilholdere til iPhone er testet, så vi ved den passer til lige netop denne luksuiøse mobil model. Vi hedder ikke lux-case.dk for sjov. Vores tilbehør er luksuiøst sammenlignet med vores konkurrenters og dette gælder selvfølgelig også for vores bilholdere, der alle er af meget høj kvalitet.

En biloplader til din iPhone 5S er et køb du aldrig kommer til at fortryde. Når du alligevel sidder stille i bilen er det bekvemt at kunne få frisk strøm tanket op på bilen, så du har et fuldt batteri når du ankommer til din destination. Så behøver du aldrig igen tænke på, om du nu har strøm nok på mobilen til din næste møde.

iPhone 5S Tilbehør

Har du købt den nyeste og mest high tech iPhone til dato?! Så ønsker vi dig tillykke med et stort udbud af tilbehør og covers som vi har fremskaffet specielt til iPhone 5S. Til den luksus telefon i den helt absolutte elite klasse kan det billigste udstyr ikke være godt nok. Derfor har vi på lux-case.dk naturligvis hjemkøbt luksus kvalitets tilbehør til iPhone 5S, så du få din flotte nye telefon klædt godt på til hverdagen, så du aldrig kommer til at stå med en etu slået skærm eller en ridset bagside. Vores mission er at sikre din telefon bedst muligt og derfor har vi altid mange forskelige former for beskyttelse på lager. Både hvad angår covers, etuier og poser, men også med hensyn til materiale valg og design, så du både får den type og det design eller farvevalg, der passer med din stil. Vores kunder skal ikke fravælge beskyttelse på grund af at det forringer designet. Tværtimod.

Som en af de suverænt første kan vi præsentere covers til iPhone 5S. Vi leverandører har sendt dem til os med ekspres, så du kan nyde godt af vores luksus covers med det samme, du har fået din nye iPhone 5S i hånden. Vores covers kan du naturligvis få i mange forskellige farver samt flere forskellige materialevalg. Vi har bløde og beskytte silikone covers og hårde plastik covers. Ønsker de kun den bedste beskyttelse til din iPhone 5S kan vi anbefale et cover, der kombninerer et hårdt ydre med et blødt og stødabsorberende indre. Denne slags cover kombinerer det bedste fra to verdenener ved både at indeholde det hårde og det bløde element for maksimal beskyttelse af din smartphone. Du finder ikke et cover noget sted, der beskytter så godt som denne type.

iPhone 5S Armbånd & Cykelholdere

Vores armbånd til iPhone 5S er af ekstra høj kvalitet og giver udover beskyttelse også mulighed for, at du kan løbe med din iPhone uden at det kommer til at virke forstyrrende for dit løb. Tværtimod kan du nu anvende din mobil som musikafspiller og/eller besvare hurtige opkald mens du dyrker motion. Vores armbånd er desuden svedaborberende, så du dyrke hårdt træning uden, du skal døjes med et billigt armbånd, der ikke sidder som det skal.

Til vores kunder, der cykler meget har vi cykelholdere til iPhone 5S. Vi har mange forskellige slags, dog alle af vante høje lux-case kvalitet. Du er altid sikret en cykelholder, der er nem at montere på enhver type cykel og af høj kvalitet, så du ikke behøver at udskifte din cykelholder igen lige med det første. Desuden er vores cykelholdere meget nemme at justere efter montering. iPhone 5S cykelholder er til dem, der cykler meget og som har brug for enten at være opdateret imens eller der bruger deres iPhone som navigator eller kort. Det kan også være, du bare synes det er behageligt eller sjovt at have nem adgang til din telefon under cykelturen.

Standere, holdere, poser og tasker

Det bliver ekstra lækkert at anvende din iphone 5S, hvis du har en stander eller holder til den, så du kan bruge den nemt og bekvemt på et bord. Det bliver samtidig nemmere at deles to om at se på skærmen, hvis du spiller et spil med en eller det blot på anden vis er formålstjenligt at bedre kunne se overskue skærmen flere af gangen.

En pung til iPhone 5S er det rigtige valg til dig, der nyder at kunne betjene din mobil på den lettest mulige måde samtidig med, at du har adgang til beskyttelse, når du putter den ned i tasken. Det er risikabelt at have sin mobil liggende i en håndtaske eller lignende uden en beskyttende pose til at beskytte skærmen og bagsiden mod stød og ridser fra andre genstande, du måtte have liggende. Fx kan en neglefil være decideret ødelæggende for en smartphone skærm, hvis den ikke er beskyttet af en pose eller lignende.

Hvis du bruger din nye iPhone 5S meget i løbet af dagen, hvilken vi gætter på at du gør, så er en ekstra oplader en meget uundværlig ting at have liggende på arbejdspladsen. Også i tilfælde af, at du skulle have glemt din faste derhjemme eller omvendt; have taget din oplader med på arbejde for tilførsel af frisk strøm for derefter at komme hjem og se du har glemt den. Derfor kan en ekstra iPhone 5S oplader stærkt anbefales.

iPhone 5/5S Høretelefoner, Højtalere & Kabler

De medfølgende høretelefoner til smartphones er ofte af ringe kvalitet med dårlig lyd og elendig pasform i øregangen. Derfor er vores in ear høretelefoner fremstillet af et blødt materiale, der sidder perfekt i øregangen og samtidig giver dig den bedste musikoplevelse et par høretelefoner kan give dig.

Du vil sikkert gerne have en god lyd til din iPhone 5S. Efterhånden har teknologeien overhalet den gammeldags forstærker med dertilhørende store og tunge højtalere. Lux-case.dk forsyner dig dermed med små mini-højtalere til iPhone 5S, der både giver virkelig god lyd og samtidg er ultra transportable, så du nemt kan have dem med over til en kammerat eller flytte dem sammen med din telefon fra værelse til værelse.

Savner du tilbehør til iPhone 5S behøver du ikke lede længere. Lux-case.dk har sørget for som de første at have alt det nødvendige tilbehør liggende på lager til din iPhone 5S. Vi har meget forskelligt tilbehør, så uanset, hvilken slags du leder efter, så har vi det her. Vi har desuden flere forskellige slags farver af de forskellige typer.

Vi har kabler til din nye smartphone lige her. Og af enhver slags lige fra et ny opladekabel, hvis du har mistet det originale eller hvis det er gået i stykker. Vi har også data kabler til hurtig overførsel af data fra din mobil til din computer eller til en anden mobiltelefon som du gerne vil dele dit indhold med.