iPhone SE / 5 / 5S Covers

iPhone SE / 5 / 5S Covers

IPhone SE / 5 /5S Covers - Her finder du Danmarks klart største udvalg af Covers til iPhone 5 eller 5S, vi får produceret så mange forskellige covers til iPhone 5 / 5S, så vi er sikre på at alle kan finde et cover der passer til lige præcist dig. Vi har et bredt udvalg af silikone mobilcovers, plastik covers,læder covers og mange andre covers med motiver, mønster og sjove covers. Vi har gratis levering på alle ordrer og giver prisgaranti på alle vores produkter. Danmarks største udvalg af covers til iPhone 5 og iPhone 5S. Køb dit iPhone 5 / 5S cover i dag, og få 100% Gratis Fragt!

1 til 72 af 342

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 72 af 342

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cover til iPhone SE / 5 / 5s


Vi har virkelig mange forskellige covers til denne smartphone model.

Vores covers af af særlig høj kvalitet og vi går meget op i udvælgelsen af de enkelte covers, så du som kunde har mange forskellige at vælge imellem. Vores udvalg er derfor meget bredt og varieret. Du kan se andre Apple modeller her. Vi har et stort udvalg til 5+5S. Find både billige covers til iPhone 5, men af stadigvæk højkvalitet. Husk vi har Gratis Fragt, uanset hvor mange penge du køber for. Tøv ikke længere.. Læg dit nye iPhone 5s cover i kurven nu.


Blødt cover til iPhone SE / 5 / 5S

De to mest hyppigst forekommende bløde covers er fremstillet af silikone eller af TPU. De er velegnet, hvis du ønsker et cover, der ikke er hårdt, men som samtig giver en rigtig god beskyttelse. De afbøder fald og slag ved at det bløde materiale absorberer slaget, så din telefon forbliver uskadt. Et silikone cover til iPhone 5/5S er det ideele valg, hvis du gerne vil have det bedste inden for beskyttelse, der findes på markedet i dag, til din smartphone. Vi har dem desuden i rigtig mange forskellige farver og varianter. Lige fra ensfarvede over ti mangefarvede i sprælske temaer. Vi har dem også designet efter national flag og mange andre unikke slags.


Hårdt cover til iPhone 5 / 5S / SE

De mere hårde covers er typisk lavet af PC som er en form for plastik. Disse beskytter din telefon særligt mod slag fra stumpe genstande. Hvis du har fx har din telefon liggende sammen med et par nøgler i lommen og taksen er sådan et cover særdeles velegnet til at sikre, at din telefon forbliver smuk og uskadt.

Vi har også disse covers i virkelig mange forskellige farvevalg og kombinationer. Vi anbefaler desuden, at du anskaffer dig beskyttelsesfilm til, så du er endnu mere sikker på, at din skærm ikke skulle pådrage sig nogen form for skader. Vi har etuier til denne model, hvis du gerne vil tjekke dem ud også.


Kombinationscover til iPhone 5 / SE / 5S

Et kombinationscover er virkelig godt, hvis du er håndværker eller har et job, hvor din telefon er i risiko for at få skader. Vi anbefaler, at du tager et kig på de mange interessante modeller, vi har indenfor denne kategori. Et cover som dette består af både en hård del og en blød del. Den hårde del er udvendig, mens den bløde er inderst, hvor den kan absorberer slag og tab, der ellers ville ramme din iPhone. Det er derfor en ideel løsning for optimal beskyttelse. De bedste iPhone 5/5S cover af denne type finder du lige her på lux-case.dk Du kan lige nu få dem med gratis fragt og sendt lige til døren med Post Danmark. Vi sender ud alle hverdage helt frem til kl 17.00, så det er bare med at få bestilt.